perjantai 1. toukokuuta 2015

Vapun juhlintaa

Vapun juhlinta lähenee loppuaan, mutta tässä kuvakoostetta eilisistä vappukemuistamme. Tänä vuonna ei ehditty paistaa munkkeja, ja simakin jäi tekemättä, kun lapset eivät vielä oikein välitä hiilihapollisista juomista... Sen sijaan tehtiin isännän kanssa bageleita vappupöydän suolaisiksi tarjottaviksi - erilaisilla täytteillä olivat tuoreeltaan oikein maistuvia, suosittelen! Vappuaattona istuttiin tänä vuonna meillä iltaa lasten serkkujen, sedän ja isovanhempien kanssa, ohjelmana herkuttelua ja lasten naamiaiset. Vapunpäivänä lähdettiin oman perheen ja minun vanhempien kanssa ihmettelemään Turun vapputorille (ekaa kertaa elämässäni), jossa Tähtisilmä kokeili kahvikuppikarusellia mummin kanssa. Lisäksi käytiin kuuntelemassa Laulun ystävien esitystä Taidemuseonmäellä, ja syötiin kevään ekat irtojätskit jokirannassa. Henkilökohtaisesti vappu ei ole minulle koskaan ollut kovin tärkeä juhla, eikä siihen liittyviä traditioita ole ehtinyt vielä lastenkaan kanssa muotoutua. Ehkä ei tarvitsekaan, vaan keksitään ensi vuonna taas jotain uutta ja kivaa :)Millaisia vapputraditioita sinulla on?

2 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisen näköisiä tarjottavia :)
  Meillekään ei vappu ole koskaan ollut mikään erikoinen juhla - lipun laitamme tankoon liehumaan, syömme munkkeja ja juomme simaa... Nautimme keväästä ja tänä vuonna avasimme grillikauden. Siinäpä meidän perinteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Pia :) Tänä vuonna vappua saatiin kyllä nauttia aika lämpimissä, keväisissä tunnelmissa. Meillä on vielä grillikausi avaamatta, sitä odotellessa...

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!