torstai 28. toukokuuta 2015

Mitä sinä aiot puuhata kesällä?

Blogeissa on alkanut näkyä ns. summer bucket -listoja, eli listauksia asioista, joita aikoo tehdä kesällä. Suurena listojen ystävänä aloin rakennella omaa to do-listaa kesälle (asiat eivät ole tärkeys- tai suoritusjärjestyksessä ;) ):

[ ] käy torilla tuoretavaraostoksilla ja tarjoa pojille jätskit  [ ] aloita joku mukava kesäkäsityö [ ] entisöi vanha perunakappa säilytyslaatikoksi / apupöydäksi [ ] järjestä treffit Isännän kanssa [ ] lähde rannalle eväskorin kanssa [ ] pese matot [ ] hoida kasvihuonetta [ ] tapaa ystäviä [ ] opettele tekemään itse jäätelöitä [ ] kehitä valokuvat ja järjestele ne albumiin [ ] grillaa, grillaa ja grillaa! [ ] aloita aktiivinen lenkkeilyharrastus [ ] vietä kaupunkipäivä äidin kanssa: shoppailua ja syömistä [ ] mene lato- tai lavatansseihin pyörähtelemään  [ ] nauti kiireettömistä hetkistä lasten kanssa [ ] heitä talviturkki [ ] lue hyvä kirja [ ] öljyä sauna [ ] sukuloi [ ] tee perheen kanssa kivoja kesäisiä retkiä lähikohteisiin [ ] laajenna terassia [ ] pese ikkunat [ ] leivo vähintään yksi mansikkakakku [ ] järjestä piknik omalle parvekkeelle [ ] säilö kesän herkkuja [ ] pese auto [ ] osta mansikkabalsamicoa ja tee kesäisiä salaatteja [ ] ompele jotain kivaa lapsille: automatto valmiiksi, muistipeli tai puuhakirja  [ ] veneile


Ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että kesällä pääsisi poimimaan mustikoita :)

Millaiselta sinun listasi näyttää? Nappaa tästä haaste itsellesi ja kerro mitä sinun kesääsi kuuluu!

5 kommenttia:

 1. Kesäsuunnitelmasi kuulostavat mukavilta. :)

  Itse kun asiaa tässä mietin niin ainakin torilla pitää käydä kahvilla/istuskelemassa, livemusiikkia, jäätelöä, pyöräretkiä, grillaamista, uimista, shoppailua, maakuntamatkailua, yöttömiä kesäöitä, kavereita, piknikretkiä, täytekakkua, lakattuja varpaankynsiä ja mahdollisimman paljon sellaisia aikatauluttomia päiviä lomalla.

  VastaaPoista
 2. Pst. Innostuin kasaamaan vähän omaakin to do listaa. Ihanaa kesää sinulle! http://vinopino1.blogspot.fi/2015/05/to-do-lista-kesalle-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että inspiroiduit, täytyy käydää kurkkaamassa :) Mukavaa kesää myös sinulle!

   Poista
 3. Hihii - ja minä kun ajattelin että oma listani oli kunnianhimoinen... :D Sinulla on täällä hauskasti sekaisin pieniä ja isoja asioita. Mutta ethän pety, jos syksyllä esim. tuo valokuvien järjestäminen tai terassin laajennus on vielä vaiheessa ;)
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan kivasti olen saanut jo joitain tehtyä tai aloitettua, esim. blokkasin vuoden digikuvat ja teetin paperikuviksi, mutta albumiin laittoa vielä odottavat... Melkein tiedän jo etukäteen, ettei kaikkea näitä saa tehdyksi, mutta suunnittelukin on kivaa ja jos joskus iskee tekemisen puute, voi listalta hakea inspiraatiota. Mukavaa kesää sinullekin!

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!