tiistai 26. toukokuuta 2015

MakroTex: Sininen

Tämän viikon MakroTex-kuvahaaste Pienen Linnun blogissa on sininen. Aluksi sinisen löytäminen luonnosta tuntui olevan haastavaa: melkein kaikki pihan kasvit taittavat enemmän lilaan (näistä postaan myöhemmin :) ). Lemmikkejä onnistuin kuitenkin löytämään, ja niiden väri sentään täyttänee sinisen kriteerit. Sinistä kotoamme löytyy ainakin poikien varusteista - pikkupoikien ulkovaatemaailma tuntuu olevan välillä turhankin sininen, muita värejä on yllättävänkin vaikea löytää. No ei kait siinä mitään, onhan sininen ihan kaunis väri.Kurkkaa muita sinisiä täältä!  

24 kommenttia:

 1. Kivoja takkeja, omatkin lapseni tykkäisivät noista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Lasten ulkovaatteet ovat mulle heikkous, niitä ostelen aina kun on hyvä tarjous. Mutta toisaalta täytyy olla useita vaihtoehtoja, kun aina joku on pesussa tai likainen...

   Poista
 2. Kivoja kamppeita sun pojilla! Joskus on tullut tuskailtua ystävien kanssa värien vähyyttä poikien vaatteissa. Tuollainen turkoosinsininen on kyllä ihanan raikas väri.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Turkoosista tykkään minäkin ja muutenkin tykkään pukea lapset värikkäästi. Nyt on ostettuna kolmevuotiaalle oikein kirkas punakeltainen sadeasu syksyksi, joskus jotain muutakin kuin sinistä :)

   Poista
 3. Lemmikkikuva on aivan ihana ja poikien vaatteet näyttävät kivoilta.
  Nyt menen haaveilemaan edellisen postauksesi raparperipiirakan äärelle. Täytyy istuttaa muutama raparperi, jotta saa helposti aineksia tuollaiseen ihanuuteen. :)

  VastaaPoista
 4. Todella kivat siniset, olisi meilläkin ollut tuon poitsun vaatteissa sinistä, ei vain tullut mieleenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se näissä haasteissa onkin kivaa kun tulee erilaisia näkökulmia ja oivalluksia :)

   Poista
 5. Kiva kun löysit kuvaan muutakin kuin luontoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, viime aikoina on tosiaan enemmän tullut heiluttua kameran kanssa ulkosalla, mutta välillä näinkin!

   Poista
 6. Ihana lemmikkikuva, ovat niin söpöisiä pikkukukkia! Sinistä kyllä löytyy poikien vaatteissa vaikka 8 v. kuopuspojan lempiväri on pinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä myös 3-v. esikoinen tykkää esim. punaisesta ja keltaisesta, pienempi (1v.) ei taida niin väreistä välittääkään :)

   Poista
 7. Kauniin kesäinen kuva lemmikeistä. :)

  VastaaPoista
 8. Lemmikit ovat niin kauniita! Ihana niiden sininen sävy. :)

  VastaaPoista
 9. Lemmikki on ollut tämän kisan suosikki, eikä ihme. Se on kukkana kaunis kuten kuvassasikin. Tykkäsin kuitenkin vielä enemmän vaatenaulakon hurmaavista vaatteista, jotka sopivat hienosti haasteeseen sen lisäksi että ne poikkesivat kivasti kuvasadosta, joka oli tällä kertaa vähän kukkainen:)

  VastaaPoista
 10. Poikien vaatteista sitä sinistä löytyy. Kaunis kukkakuva.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!