sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kasvihuoneilmiö

Reilu viikko viikonloppuineen ja iltoineen on vierähtänyt kasvihuoneprojektin parissa... Isäntä on haaveillut omasta kasvihuoneesta siitä lähtien, kun olemme tänne muuttaneet, ja tänä keväänä haave tuli sitten toteutetuksi.

Aluksi meidän piti muovittaa kuvan taustalla näkyvä vanha kasvihuoneen runko, mutta lopulta päädyimme kuitenkin ostamaan tarjouksesta muovisen kasvihuoneen. Pohjaksi laitettiin soraa ja betonilaattoja. 

Valmista tuli! Ja ihan mukavasti istuu mielestäni maisemaan, tai ei ainakaan merkittävästi rumenna sitä ;)

Sisällä molemmin puolin seinustoja on metalliset hyllyköt, jotka oli alunperin tarkoitettu autotalliin säilytyshyllyiksi. Totesimme ne liian huteriksi painavien tavaroiden säilytykseen, mutta tänne sopivat paremmin kuin hyvin ja seisovat tukevasti hiekassa. Nämä on myös ruuvattu reikäraudoilla kasvihuoneen tukirakenteisiin, joten ei pitäisi ihan heti horjua.

Punaista näkyvissä amppelimansikoissa! Tänään saatiin ekat maistiaiset :)

PS. Jostain kumman syystä blogger on alkanut yhtäkkiä heikentää kuvien laatua... Jos osaat vinkata, millä kuvat saa näkymään tarkempina, kerro ihmeessä. Koodinpätkän /s320/ olen jo poistanut html-versiossa...

2 kommenttia:

  1. Hyvän kokoinen kasvihuone! Ja kevyen oloinen, kun valo pääsee läpi :) Onnittelut hankinnasta! Näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Jep, 4,6 m2 on varmaan juuri sopiva meille. Seinät ovat aika ohutta muovia, mutta huoneella on viiden vuoden takuu, joten ei luulisi sen ensimmäisessä myrskyssä kaatuvan (toivottavasti) :)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!