sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vuosi väriterapiaa: Turkoosi huhtikuu


Sirpukan solmuissa -blogin Vuosi väriterapiaa -haasteeseen valitsin huhtikuun väriksi turkoosin (tai näin ainakin kuvittelin tehneeni). Jos tarkkoja ollaan, olin valinnut oranssin, mutta muisti teki tepposet, joten turkoosilla mennään. Tässä kuussa myös kiire teki tepposet, ja saldo jäi odotettua laihemmaksi. Pääsiäisviemiseksi tein turkoosin pääsiäismunakoristeen, joka on toteutettu samaan tapaan kuin omaan kotiin tekemäni pääsiäismunat. Tarkoitukseni oli myös tehdä Neiti E:lle kesämekko ihanasta kankaasta, jota kukittavat turkoosit ruiskukat. Valitettavasti tuo mekko jäi haaveeksi, mutta toivotaan, että saan mekkotehtaan käyntiin viimeistään kesälomalla!
Nyt vielä hetkeksi viettämään vappua, hauskaa illanjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana ruiskukkainen kangas! (: Välillä ne suunnitelmat muuttuu. Miulla on turkoosi toukokuu, jonka ekat tuotokset huomenna blogissakin. Ei niistäkään tullut sitä, mitä alunperin ajattelin, mutta mitäs se haittaa. :D Tällä kertaa olinkin sitten taas jo etuajassa liikenteessä. Noh, voi olla, että kesä-heinäkuussa tekeekin sitten taas ehtimisen kanssa tiukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen jotkut jutut tehnyt hyvissä ajoin, esim. marraskuun haastetyö tehtynä ;) Mutta nämä seuraavat kuukaudet tulevat tekemään tiukkaa. Mulla on oranssi toukokuu eikä hajuakaan mitä teen, onkohan mulla edes oranssia lankaa...

   Poista
 2. Kaunista turkoosia. Kaunis on tuo kangas, varmasti siitä tulee ihana mekko. Hyvää vapun päivää!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruiskukka kangas, turkoosi on minusta nätti väri.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!