keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Miniterraario

Olen ottanut tämän kevään ja kesän tavoitteeksi tuoda vähän lisää kasveja sisustukseen. Yksi niistä on lasimaljassa oleva aloe vera. Multakerros on peitetty koristekivillä. Nyt sitten vaan toivomaan pitkää ikää tälle "miniterraariolle. Onneksi tuo kasvi taitaa sietää aika hyvin kuivuutta ;) 
Kivaa keskiviikkoillan jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma. (: Voi kun miul ois enemmän tilaa, haaveilen kunnon viidakosta olkkariin ja tietenkin siitä verannasta, jonne saisi kasveja ikkunalaudat täyteen... Jonain päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, meilläkin täytyy olla tarkkana mihin näitä sijoittelee. Ainakaan lattialle ei voi tällä hetkellä hommata yhtään kasvia... Ehkä sit joskus...

   Poista
 2. Oikein mukava asetelma. Tykkään tosi paljon tällä tavalla lasipurkkeihin istutetuista kasveista. Meillä vain orkideat ja ilmakasvit ovat tällä erää "miniterrarioissa", mutta haluaisin hankkia lisää lasiastioita eri kasveille. :D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä haaveilen vielä lasipalloamppeleista, ne olis jotenkien kevyen ja kauniin näköisiä.

   Poista
 3. Kaunis terraario! Minulla on ollut pitkään ajatuksissa tehdä meille myös pieni kasviterraario, mutta kuinka se onkin vielä vaan ajatuksen tasolla. Tästä sinun terraariosta tuli taas kipinä, että nyt se ajatus pitää toteuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että postaus inspiroi, toteuta ihmeessä oma versiosi :)

   Poista
 4. Ihana asetelma, tykötarpeet löytyisi täältäkin.. tartteepa tuunailla..

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!