torstai 27. huhtikuuta 2017

Arkikuvat 15, 16 ja 17/52

Oi voi, arki on ollut vissiin sen verran kiireistä, että arkikuvatkin on jääneet ottamatta... Palasin reilu kuukausi sitten töihin, joten omille harrastuksille on jäänyt aika minimaalisesti aikaa. Tässä kuitenkin muutamia muistikortille tallentuneita otoksia arjestamme.

Mulla on yritys vähän keventää ennen kuukauden päässä häämöttäviä juhlia. Siispä kasvissosekeittoa tulossa hellalla: bataattia, perunaa, porkkanaa, kukkakaalia, kevätsipulia, 1 kasvisannosfondi ja Koskenlaskijaa. Tämä maistuu myös lapsille!

Tomaatit kasvavat! Olen muistanut näitä ihmeen hyvin kastellakin :) Vaan odotanpa aikaa, jolloin nämä saisi siirtää kasvihuoneeseen...

Huono kuva, mutta jollen ihan väärin tunnista, uiskentelee lammikossamme naarastelkkä. Toivotaan, että hän pesiytyy kuvan yläreunassa näkyvään telkänpönttöön. Myös sorsapariskunta on kiitettävästi uiskennellut tänä keväänä lammikossa. Vähän liian suurta kiinnostusta näitä siivekkäitä kohtaan ovat tosin osoittaneet Tigran ja naapurin kissa...

Kohta arki on taas juhlaa, kun on vappu! En ole kyllä mitään vappuvalmisteluja ehtinyt tänä vuonna tekemään, taitaa jäädä ainakin sima laittamatta... Joko sinulla on vappusuunnitelmat selvillä? Kivaa torstai-illan jatkoa :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja arkikuvia! (: Tuo keitto kuulostaa herkulliselta. Kokeilisin itsekin, jos mies suostuisi syömään kukkakaalia ja porkkanaa. :D Miun vappuun kuuluu perinteinen geokätköilijen vappumiitti lähiseudulla ja varmaan käyn äiskän simaämpärillä ja munkkikulholla... Ei oo ite tullu laitettua nyt mitään. Serpentiiniä multa kyllä varmaan jostain jemmasta vois löytyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Soseutat vaan koko sopan ni kyllä siellä seassa menee kukkakaali ja porkkanatkin ;) Kivalta kuulostaa vappusuunnitelmasi, mekin toivottavasti saadaan hörppiä anopin simaa ja munkkeja!

   Poista
 2. Mukavaa arkea. :) Meillä suku kokoontuu laittamaan äitini kodin takaisinmuutto kuntoon putkirempan yhteydessä tapahtuneen vesivahingon jäljiltä huomenna.Sukulaisten yhteinen vappujuhla talkoiden merkeissä.:)Siskonmakkarasoppaa hörpitään ja on se äitee jotain juomaakin kuulemma hankkinut talkooporukalle.
  Hauskaa vappua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joukossa on voimaa, talkoot on ihan kivoja kun on tarjoilut kohdillaan ja hyvä porukka :) Kivaa vappua sinullekin!

   Poista
 3. No teillä on kyllä arki saanutkin ihan taas uuden suunnan, kun työelämä on taas koittanut. Jaksamisia arkeen, hyviltä näyttävät arkikuvat ainakin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Joo, onhan tämä taas uuden opettelua. Kevät ja kesä mennään vielä vähän erikoisjärjestelyillä, mutta syksyllä pieninkin aloittaa päiväkodissa...

   Poista
 4. Mukavia arkikuvia, kiva katsella.
  Meidän joessa on ollut monena vuotena telkkä pariskunta.
  Mutta valitettavasti joen toisella puolella vähän matkan päässä olen nähnyt villiminkin.
  Jotenka eipä paljon ole näkynyt sorsa tai telkkä poikasia, surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Harmittavia otuksia nuo minkit... Mekin niin tykättäisiin, jos saataisiin joku vesilintuperhe lammikkoon, niitä olisi kiva katsella.

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!