tiistai 31. toukokuuta 2016

Kesäkukat osa 1 ja tarkastuskaivojen naamiointi



Tänä vuonna hommasimme kesäkukat jo pari viikkoa sitten, poikkeuksellisen aikaisin viime vuosiin nähden. Oven pieleen laitettiin pienet riippupelargoniat ja isoihin ruukkuihin valkoista pelargoniaa ja neilikoita. Nuo isot muoviruukut ovat peräisin Lidlistä, maksoivat vain muutaman euron, mutta alkuperäisväritykseltään olivat kirkkaanvihreä ja violetti. Muutama kerros valkoista spraymaalia teki niistä enemmän omaa silmää miellyttävät. Tänä keväänä ollaan naamioitu myös sorapihasta esiin törröttäneet tarkastuskaivot, ihan vaan kuormaamalla kiviä niiden ympärille. Nyt ne eivät enää samalla tavalla pistä silmään, ja kaivonkannet toimivat myös kesäkukkatelineinä ja talvella lyhtyjen alustoina. Koska nälkä kasvaa syödessä, luulen että kesäkukkia pitää vielä hakea vähän lisää...




8 kommenttia:

  1. Ihania kukkia! Mullakin on harvinaisen ajoissa kesäkukat pihalla, yleensä vasta selvästi kesäkuun puolella noita olen istutellut, mikä lie höyrähdys tänä vuonna iskenyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Nää poikkeuksellisen lämpimät ilmat on ainakin mulla vaikuttaneet kesäkukkaintoiluun, ja pihallakin kaikki kukinta tuntuu olevan jo täydessä vauhdissa, vaikka vasta toukokuu! Jopa marjojen raakileet jo pitkällä :)

      Poista
  2. Kivoja kesäkukkia olit laittanut. Itsekkin oon laittanut ajoissa, meillä kun on juhlat,
    Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää tiistai päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos samoin mukavaa tiistaita, vaikka ehtoopuolta jo mennäänkin. Tartteekin tsekata tuo arvonta, kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Onpa kivat laitelmat ja ideat.
    Erityisesti tykkään noista kahdesta riippuvasta kukkatötteröstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat minunkin suosikkeja. Jälkeenpäin ajateltuna valkoisiin ruukkuihinkin olisi voinut laittaa jotain vähän rönsyävämpää :)

      Poista
  4. Hienolta näyttää!Ihanat kukat!Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!