torstai 9. kesäkuuta 2016

Hän on täällä!

Ihan pikaiset terkut kotoa! Niinpä niin, meitä on nyt sitten viisi! Perheemme kasvoi reilu viikko sitten ihanaisella pikkuprinsessalla <3 Kaikki on hyvin ja vauva aivan ihana, mutta kiirettä pitää kolmen pienen kanssa ja ylipäätään arjen pyörittämisessä. Kirjoitustahti siis tästä luultavasti hetkeksi vähän hiljenee, vaikka monta postausta onkin muhimassa. Pysykäähän kuitenkin mukana ihanat lukijani :) Kivaa alkanutta kesäkuuta!

Meidän pyykkinarulla liehuu ensimmäistä kertaa vaaleanpunaista :)

15 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea! Niin suloisia nuo vaaleanpunaiset pyykkinarulla!

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset onnentoivotukset :)

  VastaaPoista
 3. Oi!<3 Paljon onnea koko perheelle!<3 Tsemppiä arkirumbaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Aikamoista rumbaa arjen pyörittäminen tosiaan on kolmen pienen kanssa, mutta pikkuhiljaa alkaa sujua :)

   Poista
 4. Voi, miten ihanaa!! <3 Hurjan isot onnittelut <3 <3

  VastaaPoista
 5. Sydämelliset onnittelut pikku prinsessasta! Ihania postauksia ja kiitos myös hyvistä kirjavinkeistä. Alastalon salissa osoittautui ainakin mulle ylitsepääsemättömäksi, vaikka kovasti yritin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kilven tuotanto on mullekin tuttua lähinnä muutaman näytelmän muodossa, jotka olen joskus Kilpi-viikoilla käynyt katsomassa. Voi olla että tuo järkäle on kuitenkin liikaa, ainakin tänä kesänä ;)

   Poista
 6. Oih! Paljon paljon onnea koko perheelle! Ihanaa vauvantuoksuista alkukesää, nauttikaa ja tutustukaahan rauhassa, blogistania kyllä odottaa. :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!