torstai 31. joulukuuta 2015

Icebreaker


Voi vitsit, niin siinä vaan kävi että hyvin suunniteltu blogijoulukalenteri jäi kuin jäikin vain puoliksi tehdyksi... Meillä joulukuun loppu on ollut kauhean kiireinen ja siihen on mahtunut vastoinkäymisiä - mm. kaksi reissua sairaalan päivystykseen jouluviikolla. Kiireiden ja takapakkien uuvuttamana tämä somemaailma nyt vain on ollut se, josta oli helpoin luopua hetkeksi. Nyt olemme kuitenkin kaikki taas kutakuinkin voimissamme, ja muutamana päivänä ollaan voitu nauttiakin joululomasta. Illat ovat menneet kutimet kädessä Isännän kanssa Wallandereita tuijotellen (hommattiin Netflix) eikä tietokone ole juuri houkutellut... Parin viikon blogihiljaisuuden jälkeen heitän tähän icebreakeriksi kuvia ja tunnelmia parin päivän takaiselta kävelyreissultamme, johon mahtui tämän talven ekat nuotiomakkarat ja termarista nautittu kuuma glögi. Pojat saivat olla lempipuuhassaan, jäitä hajottamassa... Ihanaa uudenvuoden aattoa ja onnea tulevalle vuodelle 2016! Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijani :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit takaisin :) Samat sanat täältä, ei vaan riittänyt aika eikä jaksaminen blogille.. mutta tällä kertaa näin. Ensi vuonna ehkä reippaimmin mielin.. Hyvää uutta vuotta, Hensku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mieluummin sitä sitten tinkii blogista kuin jostain muusta. Ihanaa uutta vuotta sinullekin Miru!

   Poista
 2. Toivottavasti ei mitään vakavaa päivystyksessä! Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi ollut mitään vakavampaa, säikähdyksellä taidettiin kummastakin reissusta selvitä. Pienimmän kanssa meni joulupäivän myöhäisilta tyksin päivystyksessä, se ei kyllä ollut ihan sitä mitä oltiin suunniteltu (mutta tähän alkaa varmaan tottua, juhannuspäivänä oltiin toisen kanssa Mehiläisessä eli juhlapyhissä on nyt ollut huonoa karmaa menneenä vuonna)... Mutta onneksi nyt kaikki taas tolpillaan! Mukavaa uutta vuotta teillekin :)

   Poista
 3. Heh, myös mulla into ja aika blogille oli vähän kadoksissa. Mulla hiljaisinta taisi olla joulukuun alkupuolella - joulua kohden alkoi löytyä kyllä intoa, mutta ei aikaa. Tällai hieman Matti Myöhäsenä toivottelen teille hyvää tätä vuotta - toivottavasti intoa ja aikaa löytyy myös blogille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin hyvää alkanutta vuotta sinnekin :) Mulla joulukuun loppu oli niin kaoottinen ja kiireinen, että nyt joulun jälkeen on ollut vähän tyhjä olo vaikka ei niin kiire olekaan. Toivotaan että inspiraatio ja draivi taas löytyy, eiköhän :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!