maanantai 14. syyskuuta 2015

Syyskuinen piha

Vaikka syksy jo onkin, pihalla kukkii vielä kauniisti. Jopa lyhyet auringonkukat ovat puhjenneet kukkaan, vaikka jossain vaiheessa näytti huonolta. Isommat auringonkukat ovatkin heikommassa hapessa, ohuita loiroja, jotka tuskin ehtivät kukkia enää tänä kasvukautena. Sininen kellokukka (jonka nimeä en nyt muista) oli alunperin ruukkukasvina sisällä, ja kun se nuukahti, siirsimme sen kukkapenkkiin, jossa se onkin nyt puhjennut uuteen kukkaan. Myös kuvassa näkyvä ruusu on alkujaan pieni ruukkuruusu, jonka sain vappuna. Se, kuten myös parina vuonna saamani äitienpäiväruusut ovat jatkaneet monivuotisina elämäänsä kukkapenkissä. 

Yritin hiippailla kuvaamaan nukkuvaa Tigrania, mutta se tietysti heräsi. Haastava kuvattava... Ihanaa alkanutta viikkoa, nautitaan nyt vielä näistä lämpimistä ilmoista :)

3 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihanan värikylläisiä syksykuvia! Nautitaan tosiaan nyt, kyllä niitä sadeilmojakin sitten piisaa... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tänään on tosiaan jo saatu siitä sateestakin nauttia...

   Poista
 2. Kivan lämmintä on vielä. Maillä on vain yksi iso auringonkukka. Jännään ehtiikö se kukkia ennen kylmien ilmojen tuloa. Nuppu siinä kyllä on ollut aika kauan. Mahtavan hieno kuva sinulla auringonkukasta !

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!