sunnuntai 2. elokuuta 2015

Viimeisiä viedään...

...nimittäin lomapäiviä ja -herkkuja. Olo on aika ristiriitainen: toisaalta tuntuu, ettei kesää olisi oikein ollutkaan, kun ilmat olivat mitä olivat ja kesävaatteet odottavat suurinpiirtein vielä purkamista pois laatikoista (tämän kesän ykkösvaate lienee itselläni ollut tuulipuku). Mieli on vähän haikea, kun vielä olisi ollut niin paljon asioita, joita olisin halunnut lomalla ehtiä tehdä... Toisaalta odotan jo arkea ja syksyä, säännöllisyyttä ja rutiinia. Lomalla on tullut syötyä vähän mitä ja miten sattuu, vaikka lasten takia tietty jotain rytmiä on tullut pidettyä. Isännän kanssa on kuitenkin mennyt vähän herkutteluksi liiankin kanssa, ja nyt päätettiinkin aloittaa kunnon ruokaremppa. Jonkun verran ollaan vietetty myös matkalaukkuelämää, ja nyt siihenkin tulee kaivattu paussi. Pakkaaminen ja purkaminen ja älyttömän tavaravuoren kuskaaminen edestakaisin on raskasta. Vaikka on ollut ihana lomailla isovanhemmilla ja saada etäisyyttä ja apua omaan arkeen, on kotona kuitenkin ihan parasta <3 

Tältä näyttivät vimpat lomaherkut:)
Ja aurinkokin paistoi tänään iltapäivällä - nyt sen sijaan jo sataa kaatamalla...
Ihanaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä kaikille kohtalotovereille, jotka huomenna palaavat sorvin ääreen:)

2 kommenttia:

  1. Täällä vähän sama meininki - tosin itse en lähde sorvin ääreen ;) Empukka kylläkin isänsä kanssa tänään lähtivät niin reippaasti viettämään tarhapäivää - reppu olalla ja unikaveri kainalossa <3 Äiskä on kyllä lievästi ristiriitaisissa tunnelmissa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pojat aloittavat ensi viikolla päiväkodissa, isäntä vielä isyysvapaalla... No kohta sinäkin saat kotiin tekemistä;)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!