maanantai 24. elokuuta 2015

Vihdoinkin merellä!

Säät ovat olleet niin kertakaikkisen hienot, että viikonloppuisin ollaan oltu lähes kesälomatunnelmissa. Viime viikonloppuna toteutettiinkin odotettu venereissu, joka jäi heinäkuussa lomien aikaan tekemättä. Pienet seilorit olivat onnesta soikeena, kun pääsivät vähän vääntelemään perämoottorin kahvasta. Mitään huvijahtia allamme ei ollut, vaan isälläni työkäytössä oleva vanha puupaatti. Mutta mikäs siinä, tilava se ainakin on ja hienolla säällä ihan mukavakin. Eväät poikettiin syömään saareen. Ihanissa merimaisemissa omakin silmä lepäsi. Toivottavasti sinullakin oli hauska viikonloppu!?6 kommenttia:

 1. Voi miten upeita kuvia! Tuollaisessa maisemassa rentoutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Toden totta, vielä kun joskus saisi oman mökin meren rantaan ;)

   Poista
 2. Voi kuinka ihanaa, meri <3 Kaunista! Toivon itsekin vielä ennen talvea pääseväni merelle tai ainakin meren rantaan. Mukava oli myös mun viikonloppu mutta "vähän" erilainen ja enemmän meteliä...(siitä blogissa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merta rakastan itsekin. Se on oikeastaan ainoa asia, jota ikävöin lapsuudenkodistani, nykyään kun emme asustele ihan niin lähellä vettä. Mutta ihanaa kun pääsee välillä palaamaan noihin maisemiin!

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen reissu - olispa kiva päästä itsekin veneilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru, ihanaa oli kyllä, kun meri oli tyyni ja aurinko helli :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!