lauantai 29. elokuuta 2015

Pihalla tapahtuu

Laatoituksen valmistuttua ollaan pidetty muutama viikko ansaittua taukoa pihahommista, mutta nyt kun ilmat ovat taas vähän viilenneet, ollaan aloitettu ne uudelleen. Lähinnä on tullut käytyä läpi kukkapenkkejä rikkaruohoista ja kärrättyä kottikärryillä kiviä sinne sun tänne. Laatoituksen viimeistelyä varten tilasimme 13 tonnin kuorman kiviä, joten siirtelyä riittänee vielä pitkälle syksyyn... Välillä olen istunut mustikkametsässä, kun Isäntä ja lapset taas ovat poimineet vattuja. Ihanaa, että puutarhakin on jo sen verran moni-ilmeinen, että kukkaloistoa riittää keväästä pitkälle syksyyn :)

Suloisen pörheä raitapaita työssään
Tykkään näiden jaloangervojen hempeästä väristä
Tämän kesän istutukset ovat mukavasti levinneet ja täyttäneet uuden kukkapenkin pinta-alaa
Portaat saavat vielä vähän lisäkiviä
Tyrni alkaa pikkuhiljaa olla poimintakypsää
Kaivonrenkaisiin istutetut mansikat rönsyilevät mukavasti. Kaivonrenkaiden ympärystät ovat myös saaneet osansa kivikuormasta.
Komeat gladiolukset eivät meinaa jaksaa kannatella painavia kukintojaan

2 kommenttia:

 1. Siinäpä kunnon kuorma kiviä siirrettäväksi - hyvää treeniä :D
  Herkun näköisiä tyrnejä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aina muutama kotikärry silloin tällöin, pikkuhiljaa hyvä tulee. Tyrnejä tulee tänä vuonna taas jonkun verran, aina vuosi vuodelta enemmän. Ajattelin säilöä ihan kokonaisina pakkaseen ja tarjoilla sieltä sitten ihan "vitamiinipillerinä" aina kun muistan. Lapsille menevät ihan sellaisenaan, ja itsellekin, vaikka aika ärtsyjä ovatkin. Smoothieen sekoitettuna menevät myös :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!