perjantai 7. elokuuta 2015

Oman pihan herkkuja

Huonosta kesästä huolimatta omalta pihalta ja sen liepeiltä näyttää saavan ihan mukavasti naposteltavaa ja jotain pakkaseenkin. Mustikkavuosi näyttää erittäin lupaavalta, samaten vattupuskamme puskevat ensimmäistä kertaa ihan kunnon sadon. Mansikkamaamme sen sijaan taitaa olla liian kuivassa paikassa, koska marjat ovat taas kitukasvuisia - tai sitten siitäkin voi syyttää huonoa kesää. Nuo keskimmäisessä kuvassa näkyvät mansikat eivät muuten ole raakoja, vaan ananasmansikoita! Ihan mukava saldo kuitenkin yhdelle illalle. Makoisaa viikonloppua sinullekin :)

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! Oman maan marjat on parhaita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kivaa kun omat istutukset alkavat vihdoin kantaa hedelmää :)

   Poista
 2. voi kunpa olisikin vadelmia tässä edessäni, niin popsisin. :D Nam nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelmat ovat herkkua :) Viime vuonna jäätiin ilman, mutta tänä vuonna saadaan sitten korkojen kera - 12 rasiaa jo kerättynä!

   Poista
 3. Veikeän näköisiä ananasmansikoita :) Meilläkin vadelmista saadaan ensi kertaa kunnon sato - hilloksi ja pakkaseen asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ananasmansikoiden lisäksi meillä on myös vadelmamansikoita - siis mansikoita, joissa on pikkaisen vadelmaista aromia. Me ei raaskittu vielä keittää vadelmia hilloksi, vaikka olis ehkä pitänyt. Piti tilata lisäpakastin autotalliin, että saadaan kaikki herkut talteen...

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!