sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Unisieppari


Olen jo pitkään ihastellut erinäköisiä unisieppareita esim. Pinterestissä. Tänä viikonloppuna oli vihdoin aikaa tarttua toimeen ja askarrella ensimmäinen (muttei varmastikaan viimeinen) unisieppari. Tästä tuli aika maskuliininen, joten tämä päätyy poikain makuukammariin pahoja unia pyydystämään. Tarveaineina mulla oli tässä metallirinkula, mustaa puuvillalankaa, puisia helmiä ja linnunsulkia. Nuo sulat taitavat olla käpytikan. Löysimme niitää aikamoisen läjän syksyisellä metsäkävelyreissulla, ja palasin vielä myöhemmin keräämään ne talteen. Verkon "kutomiseen" löytyi yksinkertaisia ohjeita ihan vaan googlaamalla. Yllättävän paljon tämä vei aikaa eikä kaikki mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta lopputulokseen olen silti suhteellisen tyytyväinen.
Mukavaa kohta alkavaa juhannusviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis! (: Kelpais miullekin - ei yhtään liian maskuliininen. Ja tosiaan, itse olen kanssa haaveillut unisiepparista, mutten ole oikein tiennyt millainen olisi kiva. Tää ois jo vähän sinne päin. Mustana ja simppelinä vois ollakin tosi kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No joo, ei tuo nyt sinällään liian maskuliininen ole, mutta istuu paremmin poikien huoneen sisustukseen kuin hempeämmin sisustettuun kuopuksen huoneeseen. Malleja ja toteutustapoja on monia, minunkin tekis mieli kokeilla jos jonkinnäköisiä :)

   Poista
 2. Onpas kaunis unisieppari, kyllä tuon läheisyydessä näkee takuulla kivoja unia!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!