sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Vakkaripaikalla


Käytiinpä tässä hetki sitten myös Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on ollut meidän jokakesäinen vakkarikohde jo kuudetta vuotta. Tällä kertaa kaikki olivat liikkeellä omin jaloin ja vauhdikkaassa seurassa sain hädin tuskin muutaman kuvan napattua. Karppiallas veti jälleen kerran lapsia puoleensa magneetin lailla :) Ulkona ei vielä viikko sitten ollut niin paljon katseltavaa, vaikka toki moni puu oli kauniissa kukassa ja jotkin atsaleat myös. Täytyy ehkä mennä ihailemaan pionimäkeä vielä vähän myöhemmin kesällä... Kahvion viereisessä opetustilassa oli myös käynnissä vuoden luontokuvanäyttely, jossa piipahdin kahden nuorimmaisen kanssa Isännän ja esikoisen nautiskellessa vielä jätskeistään. Kuulemma kahvion asiakkaissa oli herättänyt hilpeyttä neljävuotiaani kovaääninen selostus kuvasta, jossa hirvi ratsastaa toisen päällä. Onneksi lukutaitoinen esikoinen ei tullut ihmettelemään, mitä kuvan nimi "Aamupano" tarkoittaa... Ahhah, voi noita murusia! ;)Iloa ja aurinkoa uuteen viikkoon!

14 kommenttia:

 1. Lasten kommentit on parhaita. :D Ja kasvitieteelliset puutarhat ovat mielenkiintoisia, täytyis käydä itsekin. Mukavaa viikkoa siulle myös! <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva käyntikohde. Eka kuva on ihan mahtava. Olisinpa sammakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kai tuollainen jättilumme pientä vauvaakin kannattelisi :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Ruissalon kasvitieteellinen puutarha on kyllä aivan ihana paikka, kävin siellä ekaa kertaa viime kesänä ja ihastuin ikihyviksi :)

  VastaaPoista
 4. Nuo vesikasvilautaset on hauskoja.Ilmeisesti joku lummelaji?
  Ai että hihitin tuota hirven ratsastusta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan jättilumme muistaakseni. Hauskaa, että kommentti ilahdutti sinuakin ;)

   Poista
 5. Onpa kivan näköistä :) Nuo isot vihreät "lautaset" kestävät kai ihmistäkin. Kävin itsekin Kalajoella katsomassa nämä vuoden luontokuvat. Oli kyllä upeita kuvia, vaikka niitä oli varmasti käsitelty. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luontokuvien joukossa oli monta muutakin komeaa kuvaa kuin ratsastavat hirvet ;)

   Poista
 6. Kiva kohde käydä ja lapset on vaan niin ihania .

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!