sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Isänpäiväviikonlopun viettoa

Tämän vuoden isänpäiväkorteissa kehräsivät peukkukissat.

Tänään on juhlittu isejä <3 Kortilla muistettiin isoukkia ja isopappaa, molempia pappoja ja tietysti Isäntää. Tänä vuonna tehtiin peukkukissoja, joihin kaikki lapset osallistuivat. Isäntä sai vielä päiväkodissa askarreltuja ihanuuksia, suklaata ja kukkaron, sekä perinteisen herkkuaamupalan tuoreilla aamusämpylöillä. Muutenkin mulla on ollut puuhakas viikonloppu - äidin kanssa käytiin vähän jo jouluostoksilla ja sunnuntaina tein koivunoksista joulutähden olkkarin ikkunaan. Sen innoittama tuli vähän  muutenkin siivoiltua ja laitettua kotia joulukuntoon. Ja pyöräytin pari kakkua parin viikon päästä koittaville keskimmäisen synttäreille. Nyt onkin jo aika siirtyä sohvan pohjalle ;)

Heräteostoksena kotiin tarttui jouluinen minisypressi, jonka esikoinen oli vanhasta muistista koristanut Schleichin metsäneläimillä :)

On tähti syttynyt meille... Koivunoksista ja rautalangasta kyhäsin joulutähden, joka ripustettiin siimalla olkkarin ikkunaan. Ympärille vielä IKEAn miniled-sarja. Yksinkertaisuudessaan mainio koriste, olen tyytyväinen :)
Kivaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta puuhailulta. Ja onpa suloiset kissakortit! :) Iloa viikkoon! <3

    VastaaPoista
  2. Suloiset kortit ja ihana tähti <3 Mukavaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kortit ja voi miten onkin kaunis tuo tähti! Oikein paljon onnitteluja teidän suvun iseille eilisen isänpäivän johdosta ja mukavaa alkanutta viikkoa❤️

    VastaaPoista
  4. Erittäin hauskat peukkukortit, minulle taas ihan uutta ihmeteltävää. Ja tykkäsin kovasti tähdestäsi minun makuuni täysin. Olisin itsekin tosi tyytyväinen jos minulla roikkuisi se ikkunassa. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, peukun painaminen onnistui 1-vuotiaaltakin ;) Kiitos, ja mukavaa viikkoa sinullekin:)

      Poista
  5. Söpöläiset kissakortit ja tosi kivat metsäneläimet kasvin juurella 🌲💚

    VastaaPoista
  6. Ihanat kortit!❤️
    Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Hei Hensku :) Huomasin, että olet blogini lukija ja tulin vastavierailulle ja kirjauduin myös lukijaksesi. Ihania kortteja :) Mukavaa viikonloppua!! Liisa /Liisan kotona -blogista

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!