torstai 2. marraskuuta 2017

Syysväsy


Tämä syksy on ollut työrintamalla äärimmäisen kiireinen ja henkisesti kuormittava. Pitkiä päiviä, luottamustehtäviä, vapaaehtoisjuttuja ja päälle pikkulapsiperheen normiarki. Niinpä kaikenlainen oma harrastaminen on jäänyt aika minimiin ja arki tuntunut usein aikamoiselta suorittamiselta. Edes yleensä iloa tuottaviin asioihin, kuten käsitöihin, en ole jaksanut väsymykseltäni tarttua moneen viikkoon. Ja olen tullut huomanneeksi, ettei hikijumppaan osallistuminen ole tuottanut aiemmin tuttua mielihyvän tunnetta. Mieli on kai ollut niin väsyksissä, ettei kroppakaan jaksa innostua. Kiireen keskellä henkireiäkseni on muodostunut pilates- ja joogatyyppinen liikunta, jota en aikaisemmin ole lainkaan kokenut omakseni. Nyt olen taas kokenut saavani viikottaisesta rauhoittumishetkestä hurjasti energiaa ja ihanan raukean olon, kun kropasta on poistunut turhia jännityksiä. Toisena henkireikänä on ulkoilu, ihan arkinen ja rauhallinenkin. Hengittelyä ja huomion kiinnittämistä pieniin, kauniisiin yksityiskohtiin. Nyt taputan itseäni lempeästi olkapäälle ja totean, kyllä tämä tästä. Vielä vajaa kaksi kuukautta, ja sitten helpottaa. Joulukin on kohta ovella <3

Postauksen kuvat ovat parin viikon takaiselta luontopolkuretkeltämme.

Puu on pukeutunut kauniin vihreään sammalasuun.


Kuurainen hämähäkinverkko on kuin koru.

Ja keskellä virtaa joki.

Vanha susikuoppa. Häkissä on aikoinaan ollut elävä syötti, esim. kana. Aidat ovat kesäaikaan estäneet karjan joutumisen susikuoppaan, talvella kuoppa on ollut aidaton.


 Muistathan sinäkin ladata akkuja ja hemmotella kehoa ja mieltäsi. Ihanaa ja rentouttavaa viikonvaihdetta <3

14 kommenttia:

 1. Syksyinen luonto on niin kaunis 🍁Tämä on nyt sitä aikaa vuodesta kun alkaa väsymys painaa. Samaa mieltä siitä että arkinen ja rauhallinen ulkoilu on nyt hyvä juttu eikä mikään hikijumppa. Koen että jo omassa pihapiirissäkin piipahtaminen piristää ♥️Hyvää perjantaita ja lähestyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja tuntuu että kiireen keskellä kaipaa pysähtymistä. Mukavaa viikonloppua sinullekin Rita!

   Poista
 2. Niin samaistun tuntemuksiisi.😚 Ihan pikkuhiljaa,hissukseen työkiireiden lisäksi ja tosiaan parin kuukauden päästä helpottaa.Tää marraskuu ei oikein ole mun juttu,varsinkaan lumettomana.😉Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla samat fiilikset valon suhteen. Hetken viipynyt lumi oli niin piristävä, nyt mennään pimeässä taas... Onneksi tuleva joulu valaisee mieltä ;)

   Poista
 3. Kuulostaa tosiaan melkoisen kuormittavalta! Koita jaksaa <3 Ihania kuvia olet ottanut retkeltänne :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita kuvia. Teilläkö ei ole lainkaan lunta? Minäkin aloitin joogan tänä syksynä ja olen ollut hyvin tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri nyt ei täällä Turun seudulla kyllä ole yhtään lunta. Ensilumi pysyi pari päivää, mutta sen jälkeen on oltu ilman...

   Poista
 5. Kauniita kuvia, upea tuo hämähäkinseitti! Tsemppiä kiireiden kanssa! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia❤️ Luonnosta on mukava ammentaa voimaa..Jaksuja ja iloa päivään!

  VastaaPoista
 7. Minä harrastin vuosia joogaa, mutta nyt se on osittain jäänyt. Hyvä mielen ja kehon rauhoittaja niinkuin luontokin. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt jotenkin huomaa että sitä rauhoittumista kaipaa yhä enemmän. Oon varmaan tulossa vanhaksi... ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!