tiistai 8. helmikuuta 2022

Parit Marit



Intoudun ennen ja jälkeen joulun tekemään muutamat Marimekon Räsymatto-kuosista inspiraationsa saaneet pallurakuvioiset lapaset. Ohjeitakin löytyi esim. Pinterestistä useampia, mutta päädyin vähän tuunaamaan niitä omaan silmukkamäärään sopivaksi. Näissä omissakin lapasissa sovelsin kahta hieman erilaista lähestymistapaa kuviointiin. Lankana seiskaveikka, naisen käteen sopiva pari tuli kummastakin. 



Viime viikkoina meidän elämäämme ovat varjostaneet korona, jonka sairastimme koko perhe sekä nopeasti sitä seurannut raju vatsatauti, joka onneksi ei käynyt kaikkia läpi. Huoh, toivottavasti tässä olivat sairastelut vähäksi aikaa ja saisin pian kiinni vuodenvaihteessa hyvin startanneesta kuntospurtista (joka on jo reilut kolme viikkoa ollut lähes täysin tauolla). Vielä ei hikiliikunta tai edes reipas lenkkeily tunnu hyvältä, sen verran koville on ottanut suhteellisen lievänäkin sairastettu korona. Toivottavasti sinä olet saanut nauttia talvisen raikkaista ulkoilusäistä! 

6 kommenttia:

  1. Upeita lapasia <3 Minulla on nyt puikoilla Novitan sukkaboksin sukat. Ensimmäisen sain jo valmiiksi ja toinen on ihan alussa. Kyllä ovat taudit perhettänne koetelleet. Malttia toipumiseen, kunto kohenee kyllä. Olen altistunut töissä joka viikko, mutta en ole vielä onnekseni sairastunut. Eli liian läheltä liippaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi hitsi, noita sukkabokseja on monilla ja nyt vähän harmittaa, etten ole itse tullut tilanneeksi. Toisaalta, takaraivossa on jono neulomattomia juttuja, joten sieltä voi napsia :D Olo alkaa pikkuhiljaa kohentua ja lenkkeilykin on alkanut taas sujua :) Toivottavasti pysyt terveenä <3

      Poista
  2. Raikkaat kuosit lapasissa!😍 Ja todella hyvin Marit!
    Itselläni tuolien pehmusteet päällystetty mustalla Kivet-kankaalla,jossa sama fiilis.
    Paranemisia teille vielä tätäkin kautta!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos toivotuksista, parempaan suuntaan jo onneksi ollaan menossa ja aurinko nostaa mielialaa :)

      Poista
  3. Ompas freshit värit! Kuin jostain astian kupeesta tai karkkipussista napattu :)
    Toivottavasti alatte olla jo taas kunnossa ja pääsette normaaliin elämänrytmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus kiva tehdä oikein kontrastiväreillä, vaikka en itse ole hirveä mustavalkoisen ystävä neuleissa. Kiitos, parempaan suuntaan ovat voinnit onneksi menneet <3

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!