sunnuntai 20. helmikuuta 2022

KetuttaaLääkkeeksi ketutukseen tein söpöiset kettusukat :) Ne ovat sinisestä Nalle-langasta neulotut perussukat, johon silmukoin veikeät ketut Seiskaveikalla. Silmukointi on mulle ihan uusi juttu, mutta hyvin se alkoi lopulta sujua esim. katsottuani vinkkejä youtubesta. Inspiraatio kettukuvioihin löytyi Pinterestistä, mutta virheitä tuli matkan varrella niin monta etteivät ne enää ole ihan alkuperäisen veroiset. Viis siitä, omaan silmään söpöt niistä ainakin tuli. Sukan koko on noin 30-32, saa nähdä jäävätkö omalle kuopukselle vai päätyvätkö ensi jouluksi pukinkonttiin. Leppoisaa sunnuntain jatkoa! 10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat!😍
  Miten kaunis väriyhdistelmä tuollainen farkunsininen ja ketunoranssi!
  En suosittele näyttämään kuopukselle,jos meinaat joululahjaksi,pistän pienen vedon,että hän haluaa ne.😉

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset , meillä on lapsenlapselle kettu todella tärkeä se on myös unileluna. Nämä on todella ihanat sukat ja minäkin katselin tätä kettumallia ja otinkin sen talteen myöhäisempää käyttöä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketut ovat jotenkin tosi söpöjä ja sympaattisia <3 Kiitos!

   Poista
 3. Todella siistiä silmukointia, jos vielä eka kerta. Lopputulos ratkaisee, vaikka oliskin jotain ongelmaa pistellessä :) Minulla on joka kerta, vaikka kuinka monta kertaa olen yrittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neulomislankaa paksumpi silmukointilanka auttoi siistissä lopputuloksessa.

   Poista
 4. Ai että onkin kauniit ketut 🧡🤎🧡💙

  VastaaPoista
 5. -Ihunaiset shkettu-sukat!!! Kamalan Luonnon ad/hd-kettu kuuluu suosikkeihini!!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!