maanantai 29. lokakuuta 2018

DIY Halloween-asuja


Tein kurpitsamekon fleece-kankaasta ompelemalla kaksinkerroin, alaosaan jätin kujan kuminauhalle. Yläosaan aukot käsille ja sekä eteen että taakse kuja solmiamisnauhalle. 
Meillä odotetaan jo kovasti viikonloppuna juhlittavaa Halloweenia, joka on omastakin mielestä ihan hauska piristys keskellä pimeää vuodenaikaa, jouluun kun on vielä matkaa. Tänä vuonna tein asustuksia itse, Neiti E:lle kurpitsamekon ja esikoiselle vampyyrin viitan. Kurpitsamekko on tehty oranssista fleecestä, johon aplikoin puuvillakankaalla kurpitsan naaman. Ohjeena käytin Pinterestistä löytynyttä kuvaa. Viitan tein vanhasta hameestani, jonka olin säästänyt juuri tätä tarkoitusta varten. Leikkasin hameen etuosasta kahtia, huolittelin reunat ja laitoin noin kymmenen sentin päähän yläreunasta rypytyksen kuminauhalla, jolloin yläosasta muodostui kaulus. Lopuksi kiinnitin solmiamisnauhat. 

Vanha mekko, josta lähdin tekemään viittaa.

Valmis tuotos!

Viitan liepeet liehuvat kuin lepakon siivet ;)
Meinataanko teillä viettää Halloweeniä?

14 kommenttia:

 1. Upea viitta ja hyvää kekseliäisyyttä . Ei meillä enään vietetä kun pojat on jo aikuisia. Mutta kyllä silloin joskus joutui tekemään lakanasta kummitusasun. Se oli helppo. 😁

  VastaaPoista
 2. Hih, hienot Halloween-varusteet 🌻
  En itse vietä mutta hauska nähdä rekvisiittaa.

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot asut. Meillä ei vietetä, mutta aiheeseen liittyvää kakkua on jo syöty :)
  Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 4. Hienot asut :) Meillä ei vietetä halloweenia lainkaan. Johtuneeko siitä, ettei ole pieniä lapsia. Tai no kävihän meillä yökylässä yksi tyttönen, joka pelotteli meitä luurankopyjamassaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kyllä tämä enempi taitaa lastenjuhla olla ;)

   Poista
 5. Loistavan kekseliästä uusiokäyttöä!😊
  Omat aikuiset lapseni osaavat nyt arvostaa aikoja,kun väsäsin kaiken käsin heille,niin halloween asut kuin muutkin.
  (P.s.omassa blogissani otin sinulle kuvat siitä katajan sisään kasvaneesta kivestä,josta toivoit kuvia aiemmin.Taitaa olla uutta edeltävässä postauksessani.)

  VastaaPoista
 6. Wow, Teilläpä on ollut kunnon halloveeni juhlat! Ja mitkä ruuat, namskis ja rekvisiitat. Huh. Kyllä olisi kelvannut olla mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja! Tuon kurpitsa-asun kanssa kävi kyllä niin, ettei tyttö sitä suostunut edes koettamaan... Onneksi se on niin reilu, että menee ehkä ensi vuonnakin ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!