maanantai 22. toukokuuta 2017

Kasvio-projekti, vol. 2

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, keräämme tämän kesän aikana virtuaalista kasviota poikien kanssa, eli bongaamme luonnonkasveja ulkona liikuskellessamme ja tallennamme ne kuviksi. Nyt viime viikonlopun aikana päästiin vihdoin nautiskelemaan upean lämpimistä säistä, ja tällaiset kasvit saatiin liitettyä kokoelmaamme:

Rentukka

Metsäorvokki

Voikukka

Vaahtera
Ihanaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Teillä on jo hyvä alku kasviossa ja kauniit kuvat... ennen niitä kerättiin ja prässättiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja! Joo, kuvaamalla pääsen helpommalla, ehkä jokunen voidaan prässätäkin. Mutta luulen et pojat on vielä liian pieniä kerätäkseen ison kansion prässäämällä, siinä on kova homma (kokemusta on itselläkin)...

   Poista
 2. Virtuaalinen kasvio on todella hyvä idea. Ihania kasveja olettekin bonganneet kasvioon. Aurinkoista helatorstain odotusta!

  VastaaPoista
 3. Minäkin näin eilen ensimmäiset siniset metsäorvokkini.
  Rentukat ja voikukat suorastaan kylpevät auringossa.
  Mukavaa pongailua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joka viikko koitetaan bongata muutama kasvi lisää ja muistella aiempien viikkojen kasveja.

   Poista
 4. Heitin viime kesänä vanhat prässätyt kasvini pois. Ne alkoivat jo varista 🙂 Äiti niitä auttoi aikanaan keräämään kun itseä laiskotti. Virtuaalinen kerääminen on siistimpää. Ihana kuva voikukasta. Tosi kaunis, vaikka sitä omasta puutarhasta kitkenkin 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä yläasteella keräämäni kasvit tallella, mutta kyllähän ne ajan mittaan haurastuvat ja menettävät väritystään... Voikukka on ihan nätti, kunhan ei tule omaan kukkapenkkiin ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!