perjantai 10. maaliskuuta 2017

Uudet petivaatteet nuken sänkyyn


Lähtötilanne.

Tämä juttu mun on pitänyt tehdä jo aikoja sitten: nimittäin uudet petivaatteet IKEAn nuken sänkyyn, kun en oikein tykännyt sängyn mukana tulleesta setistä, jossa patjakin oli pelkkä ohut "fliisu". No nyt ne on tehty: kunnon vaahtomuovipatja ja vanulevyllä täytetty peitto vastannevat vaativammankin nukkujan mukavuusvaatimuksiin (kissamme on testannut sängyn useaan kertaan nimenomaan näillä uusilla petivaatteilla). Nukke vielä puuttuu, mutta sopii sänky pupuneidillekin. Mietinnässä on vielä, josko sängyn maalaisi valkoiseksi, mutta maalihommat saavat jäädä kesään. 

Patja ja uudet petivaatteet.

Kauniita unia!

10 kommenttia:

 1. Tulipas söpöt. <3 Alkuperäisistä tuli päiväkoti mieleen. :P

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuli kaunista, kelpaa sängyssä nukkua nallen tai pupun tai nuken :)

  VastaaPoista
 3. Minä ompelin myös tyttäreni nukensänkyyn petivaatteet, kun hän oli pieni.Ompelin pitsin päälilakanaan ja nimikoin tyynyliinan ja tein tilkkutäkin :)
  Sain sitten tehdä samanlaiset kaikille ystävilleenkin. :)
  Niin suloiset nuo sinun tekemäsi.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mullakin oli aluksi suunnitelmissa oikein tilkkutäkki, mutta laiskuus iski... Ehkä vielä joskus, Lidlistä löytyi ihan kivoja käsityöpuuvillatilkkujakin. Vaude, oikein nimikoitu tyynyliinakin :)

   Poista
 4. Söpöt. Kyllä nyt kelpaa nuken/pupun makoilla :) Meillä on sama Ikean sänky, petsattiin se pähkinän sävyiseksi ja lakka pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi siitä teidän versiosta tuli varmasti hieno! Mä oon vähän katsellut sitä Ikean nukkekotia, olis kiva ostaa sellainen ja maalata/tuunata ihan omannäkköiseksi.

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!