sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Arkikuva 10/52


Terkut kuvataidekurssilta, jossa olen ollut Tähtisilmän kanssa yhteensä neljä kertaa tässä kevään mittaan. Kyseessä oli työväenopiston aikuinen-lapsi-kurssi, joka järjestettiin tässä meidän lähikoululla. Parasta on ollut kahdenkeskinen aika lapsen kanssa, kolmen lapsen taloudessa kun sellainen on välillä harvinaista. Ollaan tehty savitöitä, painettu tyynyliinat ja nyt kahdella viimeisellä kerralla värkkäilty naamioita pahvista ja paperimassasta. Kuvassa valmiit naamiot, arvaatko kumpi on kumman? Värikästä tulevaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Onpa mukava kurssi! Ihanaa kahdenkeskistä aikaa lapsen kanssa. Upeat naamiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Mukava kurssi tosiaan oli, menen varmaan syksyllä keskimmäisenkin kanssa :)

   Poista
 2. Voi, niin hatunnoston arvoista laatuaikaa lapsen kerrallaan kanssa. <3
  Muistan, kuinka isäni kannusti kaikissa taiteisiin liittyvissä asioissa.Meiltä ei ikinä puuttunut materiaaleja, eikä välineitä.Olen hänelle tästä ikuisesti kiitollinen.
  Omien lasteni kanssa olen aina askarrellut ja piirtänyt jne.ja kumpikin on hyvin taiteellisesti lahjakas.Olen vakaasti sitä mieltä, että kädentaidot heijastuvat myös lasten näppäryyteen ja kekseliäisyyteen vanhempina.Kummatkin naamiot hienoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin yritetään askarrella paljon ja aika paljon tulee osteltua kaikkea siihen liittyvää tarviketta. Minäkin toivon, että lapset isona muistavat nämä yhteiset hetket ja onnistumisen elämykset. Samaten oon koittanut säästää mahdollisimman paljon lasten askarteluja ja piirroksia, kun ne tuntuvat olevan heille tosi tärkeitä ja tykkäävät niitä nyt jo katsella ja muistella.

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!