sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Toisen adventin touhuja


Jahas, joulukuu on jo pitkällä (kääk, enää parikymmentä yötä jouluun!), mutta pieni flunssanpoikanen on tehnyt vähän hallaa mun jouluvalmisteluille... Onneksi nyt olo alkaa jo olla kohentunut ja toivonkin todella, että joulukuun sairastelut olisi nyt sairasteltu (eikä sitten joulunpyhinä niin kuin viime vuonna). Pojat kävivät aamulla leipomassa mamman luona pipareita, ja ne koristeltiin iltapäivällä kotona. Lisäksi meidän toiseen adventtiin on kuulunut ystäväpariskunnan tapaaminen, ja sainpa valmiiksi myös muutamat joululahjasäärystimet, jotka ovat odottaneet viimeistelyä kuukausitolkulla. 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on ollut flunssaa liikkeellä. Ihana tuo adventtikynttelikkö. :D Niin hauska! Hyvää uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Joo, sitkeää flunssaa on kyllä liikkeellä ja se tietää vauvaperheessä valvottuja öitä. Nyt näyttää jo onneksi valoisammalta. Kivaa viikonjatkoa ja paranemisia sinnekin!

   Poista
 2. Flunssaa on liikkeellä yhdessä sun toisessa paikassa.
  Kivat säärystimet. Kyllä makeaa on piparin päällisenä, maistuu varmasti lapsille.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat säärystimet!! Tykkään! Piparin leivonta ja koristelu kuuluu kyllä lasten joulunodotukseen... :) Toivottavasti flunssa on jo paremmalla tolalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin tuosta Novitan Puro-langasta, kauniit talviset sävyt :) Flunssa alkaa jo onneksi olla selätetty!

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!