sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulumuistamiset päiväkotiin


Viime päivät ovat menneet joulukortteja kirjoitellessa ja päiväkodin henkilökunnan joulumuistamisia väkerrellessä. Pojat ovat olleet muutaman päivän viikossa päikkärissä, mutta kohta heillä alkaa useamman viikon joululoma, joten on taas ajankohtaista jotenkin kiittää hoitajia arvokkaasta työstä ja kivasta syksystä. Halusin lahjoihin jotain käytännöllistä, hyödyllistä kulutustavaraa, joka ei jää nurkkiin pyörimään sekä tietysti itse tehdyt kortit. Lahjapussukoihin päätyi tänä vuonna minikäsivoiteet ja -suihkusaippuat sekä karkkia. Pojat painoivat kortteihin peukuillaan poron päät, ja taiteilivat sarvet ja silmät tussilla, punanenät painettiin topsipuikoilla. Toivotaan, että tästä pienestä muistamisesta tulee hoitajille hyvä mieli!
7 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta ja varmasti hyödyllinen lahja! =) Meillä jää nyt päiväkotiin joulumuistamiset viemättä. Ja niin mielelläni kun jotain pientä veisinkin, mutta kun meillä pojat ovat eri ryhmissä ja hoitajia sitten sitä mukaa lähemmäs kymmenen (toisen pojan ryhmä sellainen yhdistelmäryhmä, että tekevät kahden ryhmän kesken tiiviisti yhteistyötä ja hoitajiakin siis siellä sen kahden ryhmän verran) niin aika suureksi nousisi kustannukset. Ja en taas halua viedä mitään kaikille yhteistä koska sitten se olisi jotain perinteistä suklaata vaan ja sitä tulee joka suunnalta yllin kyllin kaikille jo muutenkin. Hyvän joulun toivotukset ja sanalliset kiitokset kuluneesta syksystä saavat riittää. Ja tiedän, että se kyllä riittääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lapsen (ja aikuisen) suusta on kuitenkin varmasti paras lahja!

   Poista
 2. Ihanat muistamiset ja kivat kortit. Kyllä siellä päiväkodeissa tehdään niin arvokasta työtä että mukava on henkilökuntaa muistaa. - Kiva kun olit käynyt osallistumassa arvontaan blogissani. Minäkin liityin lukijaksesi. Kiva saada uusia blogikavereita. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Kiva kun jäit lukijaksi, tervetuloa :) Mukavaa viikonjatkoa sinullekin!

   Poista
 3. Ihanat kortit ja hieno idea päiväkodin aikuisten muistamiseksi. Meillä on molemmat lapset nyt koulumaailmassa (eskari ja kolmonen), joten lahjottavien tätien joukko kutistui huomattavasti. Mukavaa pakkasviikon alkua! :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!