lauantai 16. tammikuuta 2016

Kuukauden sääkuva

Voi miten ihanaa, kun täällä etelässäkin saadaan nauttia valkoisesta maasta ja aurinkoisista pakkaspäivistä. Vaikka onkin ollut aika kylmää, on sentään valoisaa :) Tässä taas kuukauden sääkuva samalta pellonreunalta, ja muutamia muita otoksia tammikuiselta aamupäivältä. Kaksveen kanssa oltiin reippaita ja kolattiin kaikki lammen jäälle satanut puuterilumi pois. Jos saisi vaikka huomenna innostettua Tähtisilmän kokeilemaan harjoitusluistimiaan. Harmi, ettei itselläni ole tällä hetkellä luistimia - pitää varmaan viimeistään ensi talvena hankkia. Lampi oli pitkään melkeen umpeen kasvanut suo, mutta ruoppautimme sen naapureiden kanssa porukkaan viime keväänä. Näillä pakkasilla se on kyllä oiva harjoitusjää pienille luisteluun tutustujille (ja vähän isommillekin kertaajille). Ihanaa aurinkoista viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Meilläkin luistimet kaivettu pitkästä aikaa esiin - ja sukset odottavat jo innolla latuja :) Toivottavati pakkaset jatkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Talvi on mukavaa aikaa, kun säät suosivat. Mä oikeen odotan, että lapset tulevat kunnolla hiihto- ja luisteluikään, silloin on syytä itsekin skarpata ja päivittää varusteet. Aurinkoisista pakkaspäivistä saa energiaa!

   Poista
 2. Oma luistelukenttä on ihan huippu juttu! Lapsena meillä oli kerrostalon pihassa iso hiekkalaatikko, joka tasoitettiin aina enne pakkasia, jotta se saatiin jäädytettyä. Pienihän se oli, mutta huissin kiva. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Meilläkin oli lapsena veljen kanssa metsään suolle tehty luistelurata, se oli kivan lähellä kotia ja aina vapaa. Hyvä harjoitella omassa rauhassa :)

   Poista
 3. Hei! Mukavan näköinen blogi. Aihealueet liippaavat kovin läheltä omaa blogiani. Päätin liittyä seuraan. Tervetuloa myös vierailulle: sadunhohteinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Satu ja tervetuloa mukaan! Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 4. Talvi osaa olla kyllä niin kaunis, vaikka pakkasista en niin välitäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minunkin makuun pakkasta on ollut 10-15 astetta liikaa, sellainen parin asteen pakkanen on parasta :) Onneksi sentään viime päivät on olleet aurinkoisia!

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!