sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Iisi viikonloppu

Takana on jotenkin poikkeuksellisen hyvä viikko: tuntuu, että töissä on ollut hyvä draivi päällä, olo on ollut energinen ja päiväkin tuntuu pidenneen ihan huomaamatta. Hassua, että näin keskitalvella huomaan jo vähän odottavani kevättä. Me vietettiin mukavan touhukasta, mutta silti rentoa viikonloppua. Lauantaina vietiin pojat käärmenäyttelyyn, jossa saatiin käärmeiden lisäksi ihailla liskoja, hämähäkkejä ja hyönteisiä. Vetoavin terraario taisi kuitenkin olla kahdella alligaattorin poikasella, joita palattiin ihailemaan tuon tuosta. Kotiin päästyämme kello oli jo aika paljon, joten päätimme syödä pikaruokana hodareita. Miten ne maistuivatkaan pitkästä aikaa hyviltä, varsinkin uunissa vähän rapeksi paistettuina. Vähän iisimpi viikonloppu teki hyvää meille kaikille. Tästä on hyvää jatkaa uuteen viikkoon ja pikkuhiljaa kevättä kohti!

Puikoilla ensimmäinen joululahja tälle vuodelle - ajattelin kerrankin välttää lahjastressin ja aloittaa hyvissä ajoin!
Käärmenäyttelystä jäi muistoksi tällainen puinen matelija.
Lauantai-illan pikaruokaa: uunihodarit sopivilla lisukkeilla.
Tulppaanikimppu tuo kevään kotiin :)

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta viikonlopulta! Puinen luikertelija on hauska - kunhan se ei löydy jostain yllättäen... Nam - hodareita... Eipä ole tullut aikoihin maistettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, täytyy myöntää että olin vähän harmistunut Isännän tuotua kauppareissulta hodareita - mutta hyvin ne minullekin maistuivat, pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Meillä on jossain myös tuollainen puinen luikertelija, isommat pojat ostivat muistoksi käärmenäyttelystä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!