torstai 19. marraskuuta 2015

Kuukauden sääkuva 3/12

Pimeys ja hajamielisyys yllättivät tämän sääkuvaajan lokakuussa, joten vuoden sääkuvista osa 2/12 jäi nyt valitettasti puuttumaan. Mutta jatketaan silti tätä sääkuvahaastetta osalla 3. Marraskuu on ollut sateinen ja synkkä, mutta aika lämmin, pakkasen puolelle on menty tähän mennessä vain muutamaan otteeseen yöllä. Maisema näyttää aika ankealta, syyskuussa kuvissa näkynyt vihreä on kadonnut lähes kokonaan, lehtipuut ovat pudottaneet lehtensä ja ruskeita talventörröttäjiä näkyy siellä täällä. Huomaan kaipaavani lunta ja valoa tämän tästä - saas nähdä, saako niitä taltioitua joulukuun sääkuvaan.

17.11.2015


2 kommenttia:

  1. Eipä olla vielä täälläkään lunta saatu. Pimeää ja sateista. :/ http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2015/11/jouluinen-liebster-award-tunnustus.html Kiitoksia tunnustuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on tänään ollut hetkittäin maa vähän valkoisenakin, ja nyt parhaillaan näyttää olevan sentin lumikerros, mutta tuskin se kauaa kestää... Uskomattoman paljon kuitenkin pienikin määrä lunta valaisee mustaa marraskuun maisemaa! Kivoja vastauksia, kiitos kun lähdit mukaan haasteeseen :)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!