lauantai 3. lokakuuta 2015

Sympaattiset siilit

Meilläpäin ei oikeisiin siileihin törmää, joten päätimme askarrella niitä pahvista ja havunneulasista. Ideaan törmäsin jossain facebookin askarteluryhmässä, ja kuvissa näkyy meidän toteutuksemme siitä. Tämä askartelu oli helppo toteuttaa 3,5- ja 2-vuotiaan kanssa, ja lopputulos oli vähintäänkin veikeä!Katso muita askartelu- ja leikki-ideoita Mammalaiffii-blogin Leikkilauantaista.

8 kommenttia:

 1. Ihania. :D Mä täs just harmittelen perhepäivähoitajien surkeaa palkkaa. Ryhtyisin perhepäivähoitajaksi, jos saisin edes saman palkan, kun saan kunnallisessa päiväkodissa. Askartelisin lasten kanssa joka päivä, jotakin pientä kivaa. Voi, että se olis ihana.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Mä vähän harmittelen, kun lapset ovat vain osan kuukaudesta päiväkodissa, ja usein hoitopäivät ovat niitä, joihin ei osu askartelua (vaikka toki liikunta yms. on myös tärkeää). Siksi koitetaan vähän kompensoida puuhastelemalla tällaista pientä kotona.

   Poista
 2. Aivan ihana askarteluidea =) Tämä menee kokeiluun.

  Kiitos linkkauksestasi Leikkilauantain leikkipankkiin.

  VastaaPoista
 3. Olen itsekin näpetänyt tällaisia siiliä kun olin pieni. :) Ja poikani teki pienenä myös tällaisen. Voih..Niin söpöjä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin syksyllä luonnosta löytyy paljon hyvää askartelumateriaalia :)

   Poista
 4. Ompa sympaattisia kavereita :D Pitäisiköhän itsekin soveltaa tästä ideasta jokin kiva joulukoriste vaikka, siilit on niin kertakaikkisen ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä ajattelin ehkä tuunata näitä pappojen ja isopappojen isänpäiväkortteihin, jollei ehditä muuta askarrella.

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!