torstai 23. syyskuuta 2021

Kirjoneulesukat graafisella kuviolla


Heippa! Tämä viikko on käynnistynyt viileässä syyssäässä, ja yölämpötilat ovat täällä Lounais-Suomessakin painuneet pakkasen puolelle. Sopivasti näihin hyisiin säihin valmistuivat nämä kirjoneulesukat, joihin tein yksinkertaisen graafisen kuvioinnin. Lankana harmaa seiskaveikka, kaverina saman merkin Marttaraita. Mulla on näitä väriä vaihtavia lankoja aika paljon, ja niitä on ollut yllättävän vaikea hyödyntää. Kaupan hyllyllä ne näyttävät tosi makeilta, mutta ovat kotona tupanneet jäämään lankalaatikon pohjalle. Tämmöiseen graafiseen kuvioon tuntui väriä vaihtava lanka tuovan kivasti elävyyttä, ja seuraava kuviomalli on jo suunnitteilla :) Loppuun vielä kuva äitini tekemästä islantilaistyyppisestä neuleesta; itselle villapaitaprojektin aloittaminen tuntuu vieläkin liian työläältä projektilta, mutta ehkä vielä joskus...Mukavaa syyskuun loppua!

4 kommenttia:

 1. Niin kaunis villapaita! Metsäinen ja kukkainen.
  Raitalankoja on tosiaan aika hankala käyttää pois. Yllättävän harvaan yksiväriseen lankaan käy raitalanka kaveriksi. Harmaa on ainakin sinulla sopiva taustaväri.

  VastaaPoista
 2. Harmaan kanssa hurjan nätti tuo värilanka sukissa!😍
  Ja miten sievä villapusero!Ihanat ovat pikku mallin muutkin värit!
  Äitini aikoinaan neuloi myös upeita kirjoneuleita käsinvärjätyistä langoista.Muistan,kuinka persoonallinen historianopettajani yritti ostaa useamman niistä päältäni koulussa.😊
  Mukavaa syksyä!♥️

  VastaaPoista
 3. Ihania ja kauniita käsitöitä <3

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!