sunnuntai 15. elokuuta 2021

Kesäloman hedelmiä, osa 3: Kiiltokuvataulut ja sadepilviTuli sentään lomalla tehtyä hiukan jotain muutakin kuin sukkia, nimittäin kiiltokuvakollaasitaulut ja sadepilvi kuopuksen huoneeseen. Kiiltokuvataulun mahtava idea osui silmiin Oli aika -blogista, ja kiiltokuvat ovat omassa lapsuudessa saatuja ja kerättyjä. Kiva tapa laittaa esille rakkaat aarteet. Halusin lisätä tauluihin myös jotkut rohkaisevat ja iloiset tekstit lehdistä leikatuilla kirjaimilla. Krumeluurit kehykset hankin Prismasta. Näistä tuli aika kivat katseenvangitsijat, eikö?


Sadepilven osalta täytyy häpeäkseni myöntää, että rupesin tekemään sitä jo silloin kun korona saapui Suomeen ja oli ensimmäinen lock down -jakso kotikouluineen yms. Homma jäi kuitenkin tuolloin pahasti kesken, mutta nyt sain vihdoin viimeisteltyä tämänkin projektin. Pilvet ovat tytön huoneessa muutenkin esillä, joten tästä vielä yksi lisää muiden joukkoon.

 
 Valon (ja ennusteiden mukaan sateenkin) pisaroita tulevaan viikkoosi!

13 kommenttia:

 1. Ihania nuo kiltsutaulut <3 Minulla on monta arkkia ruusu-kiiltokuvia. Niistä saisinkin sievän taulun.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo taulu ja myös sadepilvi. Diy-työt ovat aina kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku :) Juu, pitkästä aikaa sain tehtyä jotain muutakin kuin sukkia tai lapasia...

   Poista
 3. Sateita on nyt riittänyt ;D Kiva idea tuo pilvi. Aina sataa, kun sitä katsoo ;)
  Taulu on kiva ja samalla nostalginen, kun tutut kuvat on näkösällä. Tulee vähän mieleen yksi tarjotin, jonka pohjan päälystin kylläkin lehdestä leikatuilla kuvilla samaan tyyliin. Yksityiskohtia on kiva syynäillä. Kiva tuo tekstikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarjottimessakin nämä varmasti toimisivat :) On kivaa kun on paljon yksityiskohtia, joka vilkaisulla huomaa jotain uutta.

   Poista
 4. Ihastuttavia projekteja!😍
  Tunnistin jokaikisen kiiltsikan,tulipa nostalginen olo,minullakin on ne kaikki tallessa.
  Jos vaikka joku kaunis päivä saan tytönkin lapsenlapseksi,lahjoitan hänelle kiiltokuvat ja paperinukkeni.
  Ihanat tosiaan nuo sinun taulusi mietelauseineen ja sadepilvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, laitoin tarkoituksella mukaan noita kaikkein nostalgisempia enkeleitä yms. Mukana myös joitakin tosi vanhoja, äitini lapsuudessaan keräämiä kuvia. Ihanaa, sinulla on paperinukkejakin tallessa!

   Poista
 5. Todella hieno idea saada kiiltokuvat esille.
  Pilvi on myös erittäin kiva sadepisaroineen.

  VastaaPoista
 6. Minulla on myös aikamoinen kasa kerättynä, mutta olivat irronneet kansioistaan ja sen jälkeen olen säilyttänyt peltipurkissa. Tauluissa ne ovat kivasti esillä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!