sunnuntai 9. elokuuta 2020

Piirakkalapaset ja veneilytunnelmia

Minulla tämä viikko on jo mennyt (etä)töihin palaillessa muun perheen lomaillessa vielä toisaalla. Olen nauttinut rauhasta kotona ja omasta ajasta iltaisin, itse asiassa mennyt viikko on tuntunut pieneltä loman jatkeeltakin kun työpäivän jälkeen on tarvinnut huolehtia vain itsestään. Ensi viikolla sitten alkaa tositoimet, kun kuopus palaa päiväkotiin, keskimmäinen aloittaa ekaluokan ja esikoinen menee tokalle. Palataanpa kuitenkin vielä kesälomatunnelmiin... Lomalla tein nämä naisten piirakkalapaset, jotka nekin menevät joulupukin välityksellä eräälle sukulaiselle - sorry vaan läheiset, tänä vuonna lahjon teitä sukilla ja lapasilla, halusitte tai ette! Ohje on Novitan ja lankana Isoveli. Huomaa myös taustalla näkyvä meren sileäski hioma ajopuu, jonka miesväki löysi yhdeltä venereissultaan Kustavista. Ohessa kuvia myös yhteiseltä venereissultamme muutaman viikon takaa. Nautinnollisia lämpimiä elokuun päiviä!
Tästä tulee mieleen "Leikkiviä poikia rannalla" -maalaus 😊

10 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset 😍 ihania kuvia ❤️

  VastaaPoista
 2. Mukavaa töihin paluuta ja iloa loppukesän päiviin! Muhkean näköiset lapaset, piirakkamalli toimii aina. Mulla taas on työt loppumassa viikon päästä, kun määräaikaisuus päättyy. Seuraavista seikkailuista ei vielä hajuakaan, mutta lepohetkikään ei ois pahitteeksi. Päivä kerrallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eheyttävää hengähdyshetkeä sinulle! Päivä kerrallaan eläminen on taito, jota tuntuu tarvitsevan tämän tästä, pätkätyöläinen täälläkin puolen ruutua. Toivottavasti syksy tuo ennen pitkää jotain mukavaa työrintamallesikin!

   Poista
 3. Kaunis ajopuu,kauniit lapaset!❤Jos olisin sukua,en olisi lainkaan pahoillani.😊
  Ennen kuin luin,sain saman mielikuvan leikkivistä pojista rannalla.
  Ihanat,raikkaat merikuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jotenkin arvasin, että juuri sinä olisit hoksannut tuon yhtäläisyyden ilman tekstiäkin ;)

   Poista
 4. Kauniit maisemat ja nuo piirakkalapaset ovat ihanat ❤

  VastaaPoista
 5. Lapaset on kauniit. Minulle on yritetty vihjata, että sukkia olisi jo tarpeeksi... olen sanonut, että ei haittaa, lisää on tulossa, laittakaa kiertoon vanhimmasta päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, mulle ei ole vielä vihjailtu mitään, ehkä tän joulun jälkeen sitten... :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!