torstai 8. elokuuta 2019

Väriä syksyyn - ehkä jopa liikaa?
Mulla on muutamia hankalanvärisiä lankoja reilustikin varastossa, jostain tarjouksesta on tullut joskus ostettua ja varmaan ajattelin tekeväni näistä lapsille jotain. Yhdet lapaset tein aikoinaan, ja kaulurinalku on ollut puikoilla useamman vuoden, joten aika paljon näitä vielä on jäljellä. Kokeilin tehdä yhdet sukat Novitan Taikaraitasukkien ohjeella. Aikamoinen värien sekasotku tuli, eivätkä raidat erotu taustaväreistään ihan toivotulla tavalla. Mutta ainakin on väriä ja pirteyttä syksyn pimeyteen :) Ensi kerralla taidan kuitenkin yhdistää tuota Taika-lankaa vaikka harmaalle pohjalle. Vaan mitäköhän keksis tuosta keltaisesta Nallesta, jota sitäkin löytyy kaapista useampi kerä?
Värikästä viikonvaihdetta!

14 kommenttia:

 1. Keltaiset sukat aivan ihanat. Tyttären pieni tytär rakastaa keltaista, hänen lempivärinsä. Joten siksi tuo keltainen heti pisti silmääni. Väriä saa olla ja meillä villasukkia käyttää kaikki. Mummot ovat kutoneet, itsekin olen kyllä kokeillut jotakin tehdä. Minulla on uusi sukkakirjakin jemmassa, sieltä on jo mallikin valittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin innostuin tilaamaan erään uuden sukkakirjan :)

   Poista
 2. Ihanat sukat! Kyllä tällaista pirteyttä kaipaa sitten viimeistään marraskuun sadepäivinä. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan pirteät sukat. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. ihana keltainen väri.

  VastaaPoista
 5. Niin on väriä ja iloisuutta. Syksyyn sopii juurikin nuo sävyt! Mukavaa loppukesään!

  VastaaPoista
 6. Minunkin mielestäni keltaraitaiset sukat ovat aivan ihanat,ottaisin kirkuen!😊Keltainen lempparivärejäni ja noissa sukissasi on jotain suloisen retroa fiilistä.❤

  VastaaPoista
 7. Jopa tuli pirteät sukat!
  Hyvää pyhäpäivää, Hensku! <3

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!