perjantai 23. elokuuta 2019

Kesäiset illansuut


Vietin tässä taannoin tosi erikoisen, mutta rentouttavan viikonlopun. Menin ihan yksin vanhempieni luo, repussa vain ne tärkeimmät, käsityö ja lenkkarit. Tunne oli tosi outo, viime kerrasta lie yli kymmenen vuotta aikaa (siis siitä, että olisin ollut yksin matkassa). Kerrottakoon, että Isäntä vietti samaisen viikonlopun lasten kanssa omien vanhempiensa kesäpaikassa, hauskan ääressä hekin.  Minun oli tarkoitus vielä vähän ladata akkuja, vaikka työt olin jo aloittanutkin. Viikonloppuun mahtui erityisesti neulontaa elokuvien siivittämänä sekä lenkkeilyä aamuvarhain kasteisessa metsässä, terveellistä syömistä ja höpöttelyä. Ihan täydellinen hemmotteluloma arjen pyörityksen keskellä, eikä maksanut mitään! Voisinkohan ottaa tämän tavaksi pari kolme kertaa vuodessa?
No, tuona viikonloppuna syntyivät kuta kuinkin nämä Niina Laitisen Illansuu-sukat. Malli oli kiva toteuttaa, mutta jälkikäteen ajateltuna Nallen Pelto-lanka oli ehkä vähän liian sihruinen, vaikka mallineulekin oli monisävyisestä langasta toteutettu. Lanka oli jotenkin vain niin kesäinen, toi mieleen kesäsateen jälkeisen niityn, etten malttanut olla tarttumatta siihen. Ensi kerralla rauhallisempi toteutus. Mukavaa loppuviikkoa!   

10 kommenttia:

 1. Olipa hieno viikonloppu! Tätähän sopisi monen tehdä. Myös vanhemmat ilahtuu. Ja hienot aikaansaannoksetkin vielä. Iso peukku!

  VastaaPoista
 2. Todella,kuin kesäsateen jälkeinen niitty,joka läikehtii!Kauniit sukat ja ah,hyvinvoipa kanerva!❤Itse olen törmännyt nyt vain kuivakoihin...tarkoitus olisi kerätä kanervankukkia teehen,joka on erityisen hyvää ja monitehoista meidän naisten keholle.Vaimona ja äitinä on tärkeää ja turvallisen suloista päästä joskus olemaan tytärkin,ihan yksikseen,tiedän tunteen aiemmilta vuosilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, en ole kuullutkaan, että kanervaa voisi käyttää teehen! Sinäpä sen sanoitit niin kauniisti, mistä tuossa viikonlopussa ehkä pohjimmiltaan oli kyse <3

   Poista
 3. Todella kauniit sukat ❤ Hyvää viikonloppua Sinulle ❤

  VastaaPoista
 4. Tää on kiva malli, olen pitkään mietiskellyt, mistä langasta sen haluaisin toteuttaa. Sitäkin lankaa olisi, mitä on käytetty alkuperäisessä, mutta jonkin pieni vastarannan kiiski minussa aina vähän toppuuttelee tekemään täysin samanlaista... Hupsua. Mutta tästä peltolangasta olen vastikään tehnyt jotain pientä ja söpöä, se pitäisi ehtiä esittelemään, vaikka napit vielä puuttuvatkin. Ihanaa viikonloppua teille sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltolanka oli kyllä kivaa työstää, jäänkin odottelemaan mitä söpöä olet siitä keksinyt :) Hauskaa alkavaa viikkoa ja syyskuuta! <3

   Poista
 5. Ihana kuulla!! Akkuja täytyy ladata! Tein samanlaisen irtioton kesällä yksin mökille, tuntui upealta ja oli TOSI hiljaista :) :) Ihanat sukat, mulla on niin monta neulomusta kesken, ettei voi aloittaa uusia, ennen kuin vanhat on neulottu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tärkeää on päästä välillä lataamaan :) Mulla myös useita juttuja kesken ja vielä useampi päänsisäisessä jonossa tekijäänsä odottamassa ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!