sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

3-vuotiaan merenneitosynttärit


Takana ovat taas yhdet mukavat synttärit, joita vietettiin eilen sukulaisvoimin. Sankarina oli kolmevuotias kuopuksemme, ja löyhänä teemana merenneito & turkoosi, sankarin mekostakin löytynyt väri. Juhlat olivat onnistuneet, mutta valmistelut tuntuivat kyllä jälkikäteen ajateltuna sellaiselta urheilusuoritukselta, että viimeistään jälkisiivouksen tuloksena on vähäsen väsynyt äiti. Ilonaiheita viikonvaihteeseen löytyy muitakin: esikoisen eskarivuosi päättyi ja kaikki lapsemme saivat aloittaa kesäloman isovanhempien muodostaman hoitoringin ansiosta. Olen kiitollinen <3

Suolaisesta pöydästä löytyi vihersalaattia ja sitruunavinaigrettiä, couscoussalaattia ja taivaallista salaatinkastiketta, kana-riisisalaattia, savulohta ja munasalaattia, juustopiirakkaa ja tietty saaristolaisleipää, sekä alla näkyvä hedelmävati.

Banaanidelfiini oli hauska ja helppo toteuttaa :)

Pääkakkuun oli sukeltanut kolme merenneitoa, ja koska suklaakuorrutus oli melkoisen kova, laitettin kynttilät alla olevaan limetuorejuustokakkuun.


Myös sitruunamuffineista löytyi merenneitojen pyrstöjä.

Simpukkapipareista löytyi tietysti helmi :)

Asiaan kuuluvat koristeet syntyivät poraamalla paksukuorisiin simpukoihin pieni reikä.
Onkos teillä juhlittu tänä viikonloppuna?

10 kommenttia:

  1. Näitä sinun juhlaruoka-kuviasi katselee aina suurta kunnioitusta tuntien!
    En yhtään ihmettele, jos "juhlamestari" oli hiukan ventti tiskien jälkeen.:) Onnea kuopukselle!<3

    VastaaPoista
  2. Oih, taas olet loihtinut huikeat tarjoilut. Nuo kakut on ihan mahtavia! :) Tuo banaanidelfiini on tosi hauska yksityiskohta. Mie oon tänä viikonloppuna juhlinut vain töiden puolesta 100-vuotiasta kotiseurakuntaa.

    VastaaPoista
  3. Voi kun on hieno kakku. Kiva idea toi banaani.
    On noita synttäreitä mukava viettää, ja kun sankari on onnellinen.
    Meillä on parin viikon kuluttua kahden lastenlapsen synttärit, 11v ja 7 v. Ovat niin lähekkäin synttäripäivät, että äiti ja iskä pääsevät vähän vähemmällä, kun voi pitää vain yhdet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Juu, yhdistäminen olisi kyllä kätevää, jos olisivat synttärit vähän lähekkäämmin!

      Poista
  4. Näitä mä niin odotan; että pääsen järkkäämään lasten-kekkereitä. :,D Niin ihanan näköiset tarjottavat jälleen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, minäkin kyllä tykkään suunnitella ja vähän rakentaa kutsuja jonkin teeman ympärille :) Jäänpäs odottelemaan sinun kekkeripostauksiasi! Kiitos <3

      Poista
  5. Kyllä olet nähnyt paljon vaivaa näihin synttäreihin. Ihanat tarjoilut. Ei ihme että uupumus tuli mutta varmasti ajattelit olen väsynyt mutta onnellinen.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!