sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Jässikkämyssy ja keväisiä kissoja




Sunnuntaiterveiset flunssan kourista ja räntäsateen keskeltä! Juu, kyllähän se tauti lähti sitten perheessä jylläämään ja yksi ja toinen on tässä viikon mittaan sairastellut, viimeisenä minä. Kuumetta ei onneksi ollut, mutta pää flunssan pehmentämä... Jokin aika sitten tein tytölle kevätpipon, ja pitihän sitä sitten muillekin. Esikoiselle tein peruspipon Klompelompen Jässikkä-pipon ohjeella, mutta lankana käytin Novitan Baby Woolia, joten vähän joutui ohjetta soveltamaan. Keskimmäiselle on vielä kevätpipo tekemättä, mutta suunnitelmana on saada sekin pian alulle. Nyt sitten vaan odottelemaan niitä keväisempiä säitä, että saatais uudet pipot päähän :) 


Viirulle hankittiin gps-paikannin ja kaulapanta viime syksynä, kun se välillä oli niin pitkiä aikoja poissa. Nyt tiedetään ainakin, missä se liikkuu. Niukkis taas viihtyy enemmän kotinurkissa, joten se on saanut toistaiseksi mennä ilman pantaa ja kepsiä.

Toisenlaisiakin kissoja kotona <3

Tervetuloa uusille lukijoille ja aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Tuo myssy on tosi kiva ja kissat ovat niin söpöjä. Mukavaa tulevaa viikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Nätti pipo,ja mallilla hurmaavan pitkät ripset.❤
    Tuohan on mahtava idea tuo paikannin!
    Ja mitä ihmeen kissoja nämä? En noin kauniita ole nähnytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu meillä kaikille lapsille siunaantunut kunnon räpsyttimet ;) Paikannin on tuonut mielenrauhaa. En tiedä mitä pajua nuo ovat, miehen veli löytänyt jostain. Kaunis punertava sävy minunkin mielestäni :)

      Poista
  3. Kissat kuulemma vaeltaa pitkiäkin matkoja jopa yhden yön aikana. Katselin kerran sellaisen ohjelman telkkarista . Ihana kevätpipo ,kevät vain puuttuu .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meidätkin on yllättänyt, miten pitkiä reissuja Viiru tekee ja kauas kotinurkista... Kevättä tosiaan odotellaan :)

      Poista
  4. Hyvä idea tuo paikannin kisulilla. Kivan näköinen pipo. Minullekin tuli viikko sitten flunssa ja makasin yhden päivän. Troppeja kunnolla ja siitä kyllä nopeasti selvisin. Mukavaa sunnuntaita ja toivotaan, että taudit lähtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ollaan kyllä paikantimesta tykätty, kun ihan koko naapurusto ei ole kissaystävällisemmästä päästä. Tiedetäänpähän ainakin, missä Viiru viilettää :) Taudit alkaa onneksi olla jo voiton puolella. Kivaa viikonalkua sinulle Liisa :)

      Poista
  5. Suloinen pipo❤ Onpas kätevä tuollainen paikannin! Mukavaa kevään odottelua❤

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!