sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuodenaikahaaste: Talvi




No niin, tässäpä koottuna muutama talvisempi käsityö. Nuket ovat saaneet vaatetusta lisävaatetusta tässä ihan lähiaikoina, mutta noita talonauhoja tein enemmänkin joulupukin paketteihin tänä vuonna. Talonauhan ohje on  Prinsessa-juttublogista täältä, neulottujen nukenvaatteiden ohjeet Novitalta täältä ja ommeltu nukenmekko mukailtu Kotileikki-kirjan ohjeesta. Osallistun postauksella Tavaroiden taikamaailman Pipo-otuksen emännöimään vuodenaikahaasteeseen, josta voit lukea lisää täällä.






Tällätäänpä tähän loppuun myös yksi kakkukuva, käsityötä sekin ;) Tein uuden vuoden aaton juhlintaan valkean joulutäytekakun, joka oli kevyen ja raikkaan oloinen joulun mässäilyjen jälkeen. Suosittelen ja teen toistekin!


Huomenna pyörähtää sitten taas arki käyntiin. Toivottavasti nyt loman aikana alkanyt kässäinto ei lopahda kiireeseen ja väsymykseen, olen niin nauttinut kun olen pitkästä aikaa saanut jotain konkreettista käsillä aikaan. Talvisia tammikuun tunnelmia!

14 kommenttia:

  1. Kauniita asusteita on nukke saanut käsistäsi. Täälläkin olen saanut taas kiinni askarteluista ja neulomekkoakin pikkuhiljaa väsätään. Mukavaa maanantaita <3

    VastaaPoista
  2. Upea kakku! Todellakin sopii myös haastetyöksi noiden käsitöiden lisäksi. Kivoja juttuja. :) Mää jatkan oman talvi-työn (ne säärystimet päätin nyt kelpuuttaa tähän) tekemistä heti, kunhan toivun Sukka-Finlandian ekan etapin rasituksista. :D Maaliin pääsin, eikä muutenkaan hullumpi suoritus, jes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullakin just säärystimet työn alla :) Jep, voit kyllä onnitella itseäsi hienosta suorituksesta!

      Poista
  3. Kivat nukenvaatteet ja upea kakku. Arkeen ollaan palattu ja kevättä kohti .

    VastaaPoista
  4. Onpa kivoja nukenneuleita. Ja ihana kakkukin, katsoin ohjeen ja veikkaanpa, että tuota tullaan maistamaan meilläkin :) Mukavaa tammikuun alkua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, voin suositella! Mukavaa vuodenalkua sinnekin!

      Poista
  5. Oi miten hempeät talviset käsityöt. Hyvää uutta vuotta ja arjen paluuta 🌹

    VastaaPoista
  6. Ihanaa,että teet lapsellesi nukenvaatteita.♡
    Kaunis,ja varmasti maukas talvinen kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, täytyyhän nukeillakin olla lämmintä talvella. En henk.koht. tykkää hirveästi markettien nukenvaatteista, siksi puuhastelen itse :) Ja kakku oli maukas!

      Poista
  7. Aivan ihastuttavia ompeleita! Kakkukin on varsinainen taideteos, melkein tuli vesi kielelle sitä katsellessa. :)

    Mukavaa kevään odotusta!

    http://catsandpawpads.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!