sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Sunnuntaifiiliksiä

Keittiön ruokailuerkkeriin viritin amppelit - tarpeeksi korkealla ne saavat olla rauhassa (ehkä liiankin rauhassa, kun kastelu meinaa unohtua...)

Täällä ollaan vietetty rauhallista viikonloppua, osa porukasta (minä mukaan lukien) flunssatoipilaina. Sää on ollut hyvinkin kylmä ja talvinen, mutta aurinko tuo näyttäytyessään pilkahduksen kevättä. Päivien pitenemisen alkaa vähitellen huomata siitä, että töistä lähtiessä ei vielä olekaan ihan pimeää :) Vaikka nämä kuulaat talvikelit ovatkin ihania, myönnän jo odottavani keväästä. Kotiin on tehnyt mieli lisätä vihersisustusta, vaikkakin pienin askelin, kun on vielä näitä viherkasvien pitoon liittyviä haasteita: 1-v. neiti, puolivuotias kissa ja hajamieliset kastelijat... Joko sinä odotat kevättä?

Krysanteemi oli pakko hankkia nimpparikukaksi

Osan kesäksi ostetuista murateista siirsin syksyllä sisätiloihin - saas nähdä selviävätkö nämä talven yli taas istutettavaksi kesäasetelmiin?

Mummon mustikkapiirakan voittanutta ei ole, lohturuokaa toipilaille <3

Ulkona on hurjan kylmä...

...mutta kyllä on kaunista!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

20 kommenttia:

  1. Mustikkapiirakka kelpais mullekin! Paranemisia sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Nimpparionnittelut!♡
    Tuo ensimmäinen kasvi on juuri sellainen, joista itse eniten tykkään,hento,pienilehtinen ja rönsy.😊
    Ja kyllä,odotan kovasti jo kevättä, vaikka talvisia,kauniita päiviä nyt on ollutkin.
    Paranemisia teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minäkin tykkään tuon tyyppisistä kukista, esim. lankaköynnöksestä. Tuon nimeä en valitettavasti muista...

      Poista
  3. Nätit amppelit - tykkään tosi paljon noista paksuista valkoisista naruista! <3 Kauniit lumiset maisemat myös. :) Odotan kyllä jo innolla kevättä, mutta yritän kuitenkin kovasti keskittyä nyt vielä fiilistelemään talvea, kun se kerran on niin mainiosti läsnä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä mekin on talvesta koitettu nauttia, varsinkin aurinkoisista päivistä. Nyt olen vähän harmitellut, etten omista suksia... Mieli tekisi ladulle, kun kelit kerrankin sallisivat.

      Poista
  4. Ihania kuvia. Toivottavasti paranette pian! Kevättä odotan ihan valtavasti. Alan olla jo ihan täynnä koko talvea, vaikka ulkona kuinka näyttää kauniilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Melkein terveitä ollaan jo, eikä kellekään edes noussut kuume, joten kyllä tämä tästä. Minäkin olen vähän kyllästynyt superkylmiin pakkaspäiviin, vaikka lumesta ja sen tuomasta valosta kovasti nautinkin.

      Poista
  5. Murattia on aika helppo juurruttaa maljakossa, jos näyttää siltä että se olisi uusimisen tarpeessa ennen kesää ♥ Oi miten hempeän värinen kevään tuloa enteilevä krysanteemi. Kiva ajatus että kohta on kevät mutta kauheasti kyllä nautin nyt talvesta kun se vihdoin meilläkin alkoi 💙Tänään aurinkoa, lunta, pakkasta - täydellistä. Häipyköön flunssa pian teidän perhettä kiusaamasta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla juurruttaa murattia (meinaan kuvassa on muratin paras osa, koko ruukku ei oikein ollut esittelykelpoinen...) Kiitos, voimme jo tosi hyvin! Nautinnollisia pakkaspäiviä <3

      Poista
  6. Upeita kuvia❤ kyllä vaan talvikin on kaunista aikaa! Piirakka näyttää niin hyvältä:) Paranemisia sinne ja Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde! Nyt on tosiaan ulkona kaunista <3 Kivaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  7. Kuule minä leikkasin syksyllä kylläkin tummasta muratista oksia kannuun ja veteen. Unohtuvat lasitetulle parvekkeelle vesi on jäätynyt ja sulanut moneen kertaan. Pirteitä ovat. Paranemisia .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh, ovatpa sitkeitä. Mäkin otin nuo omat sisälle vasta lokakuussa, kun olivat jo vähän kärsineet ja erilaisia säitä nähneet :) Kiitos, vointi alkaa jo olla normaalin puolella!

      Poista
  8. Nimpparionnittelut! Kauniita kuvia, upeat nuo maisemat! Paranemisia ja mukavaa viikonloppua! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteuluista, vaikka nimpparit olivatkin jo tammikuun puolella, kukkakuvan laitoin vasta nyt... Kiitos vinkistä, käynkin heti tsekkaamassa arvonnan!

      Poista
  9. Kauniita kuvia, pakkanen tekee talvisesta luonnosta hurmaavan ja amppelit ovat viehättävät naruineen :) Täällä kyllä kovasti odotellaan jo kevättä saapuvaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia :) Kevään tuntua on tosiaan jo ollut ilmassa, kun aurinkokin välillä näyttäytyy. Valoisuus on ainakin omaan mielialaan vaikuttanut positiivisesti!

      Poista
  10. Pikaista paranemista sinne :) Toivottavasti maukkaan näköinen piirakka auttoi :) Ja nimpparionnittelut. Kyllä täällä jo kevättä odotellaan.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!