keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Voi kuinka me sinua kaivataanKesäloma ei ole meillä alkanut ihan kovin iloisissa merkeissä, sillä yksi laumasta puuttuu. Tigran (tai Tika, niinkuin lapset sanovat), on ollut kateissa puolitoista viikkoa. Yleensä se ei ole pahemmin reissaillut, joten huoli on suuri ja olemme alkaneet epäillä, että jotain on sattunut. Naapureilta on kyselty, ilmoitettu paikallisessa Facebook-ryhmässä ja löytöeläinhoitolaan kadonneeksi, huudeltu pitkin metsiä ja ajeltu öisin autolla kylillä katsomassa, josko tutunnäköistä kaveria tulisi vastaan. Nyt ei oikein enää keksi, mitä voisi vielä tehdä kissan löytymiseksi. Toiveikkaana vielä odotamme, jos se löytäisi takaisin kotiin. Joten Tigran, jos luet tämän, tule pian kotiin! Täällä ikävöivät kovasti isot ja pienet sekä lähinaapurit.    

6 kommenttia:

 1. Voi että, toivon hartaasti että Tigran löytyy tai palaa kotiin terveenä. On kamala kun ei tiedä missä Lemmikki on, olen usein ollut hermoheikkona jo vähemmästäkin ajasta. Uskon ja toivon että kaikki kääntyy parhain päin 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä epätietoisuus on pahinta, kun ei saa minkäänlaista mielenrauhaa asiasta. Toivotaan että löytäisi pian kotiin tai että ainakin saisimme tietää, jos jotain on tapahtunut.

   Poista
 2. Oi ei. Toivotaan, että rakas kisunen löytyy. <3 Näistä vaan kun ei koskaan tiedä. :( Mutta toivotaan parasta!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!