sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Maalattuja kiviä


Tänä kesänä päätimme somistaa kivikkopihaa itse maalatuilla kivillä. Koitettiin löytää mahdollisimman sileitä ja pyöreitä kiviä, ja sitten vaan pintaan kiiltävää akryylimaalia. Vaati kyllä useamman kerroksen maalia, ennen kuin saatiin aikaiseksi peittävä pinta. En laittanut lakkaa päälle, mutta hyvin ovat ainakin toistaiseksi kestäneet sadetta ja auringonpaistetta. Kivoja näistä tuli, ilahduttavat puutarhassa. Pojat saivat nämä sijoitella haluamiinsa paikkoihin. 


3-vuotiaan versio leppäkertusta :)

Tällainen löytyi vielä Finnmarista pihan koristukseksi, hui kauhistus!
Millaisia koristeita tai hauskoja yksityiskohtia sinun pihastasi löytyy?

20 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti Tigran löytää kotiin!

  Minä maalailin kovasti kiviä nuorena tyttönä. Tuli ihan nostalginen fiilis. :)
  Ja jokunen päivä sitten vierailin Kaskisissa taiteilijaputiikeissa ja siellä oli paljon noita ommeltuja hahmoja. Ostin ihanan vekkulin linnun.Ajattelin itsekin ommella jokusen jonain kauniina päivänä, kun inspis iskee.:)
  Hienoja juttuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tigran on edelleen kateissa, mutta elämme vielä toivossa, että se tulisi takaisin.

   Poista
 2. Ihania kiviä. Olisipa itselläkin viitseliäisyyttä tehdä tuommoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Aloittaminen on aina hankalinta, mutta kun pääsee vauhtiin, ei malttaisi lopettaa!

   Poista
 3. Leppiksiä taisin itsekin maalata lapsena. (: Tai ainakin niitä meillä joskus oli. Ja mummolla on edelleen maalattuja kissakiviä. Ja voi kun löytyisi edes se piha! :D Noh, odottelen parvekkeen remontin loppumista, että pääsen laittamaan syysistutukset edes. Meidän partsin hauskin yksityiskohta on yksi talteen napattu auringonkukka-hääkyltti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakivetkin ovat hauskoja:) Toivottavasti remppa valmistuu pian, näin kesäaikaan partsi olisi kyllä kiva olla käytössä.

   Poista
 4. Hui hämähäkki 😀Karmean kokoinen.

  Pidän kivistä - nuo ovat eri kivat maalaukset.
  3-vuotiaan luomus on taidetta 💕

  VastaaPoista
 5. Ihanat kivet!
  Minä olen kerännyt kilpikonnia pihalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kiva idea olisikin kerätä jotain samaa teemaa enemmän. Aloin vähän jo haaveilla keijukaispuutarhastakin mutta taitaa jäädä toteuttaminen ensi kesään...

   Poista
 6. Vau! Söpöjä, kunpa ehtisi kokeilemaan... :)

  VastaaPoista
 7. Heippa tulin vierailulle. Ompa kiva idea maalaa kiviä, tässä yhdessä plogissa vieraillessa hän oli tehnyt purkeista majakan. Kyllä te osaatte ja keksitte vaikka mitä. Minä osaan vain hoitaa kukkia ja kasveja. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun piipahdit vierailulle, tervetuloa toistekin! Kävin vastavierailulla blogissasi, upealta näyttää hyötypuutarhassasi.

   Poista
 8. Oi miten ihania nuo kivet ja niiden maalaus on varmasti ollut hurjan mukavaa kesäpuuhaa:)♥ Kivasti piristää puutarhaa!! Kaunista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kivaa oli... Mulla olisi vielä vaikka mitä maalausideoita, kunhan vain kerkiäisi toteuttamaan. Kiva kun löysit blogiini ja kaunista kesän jatkoa sinullekin!

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!