perjantai 9. kesäkuuta 2017

Arkikuvat 21, 22 ja 23

Viime viikkoina arki on ollut juhlaakin, mutta myös aika kiireistä ja hektistä. Väsy alkaa jo painaa ja ajatukset siirtyvät kesälomaan, vaikka vielä on työsarkaakin jäljellä. Tässä kuluneen viikon ja muutaman viime viikon arkikuvat.

Viikolla 21 osallistuin tohtoripromootioon ja ajatukset palautuivat hetkellisesti vuodentakaiseen väitökseen. Jännitin tilaisuutta etukäteen, ihan turhaan. Päivä oli hieno ja muistoksi siitä jäävät hattu ja miekka.

Viikon 22 tunnelman voi kiteyttää lauseeseen "miksi nukkua, kun voi leipoa?". Joka ilta tuli tehtyä jotain valmisteluja kuopuksen 1-vuotissynttäreihin. Tässä valmistuu sokerimassaperhosia.

Tänään, viikolla 23, löytyi pihalta viisilehtinen apila. Jos nelilehtinen tuo onnea, mitäköhän tämä tietää?
Raskaan viikon jälkeen voi lainata Nikke Ankaraa ja todeta "Luojan kiitos on perjantai!" (joo, on tullut katseltua Vain elämää tälläkin kaudella). Ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle, rakas lukijani!:)

4 kommenttia:

 1. Hupsista...mä joskus tosissani etsin nelilehtistä apilaa...mitäköhän tuo viisilehtinen tietää?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydettiin myös samasta paikasta kaksi nelilehtistä, noi mutaatiot tuntuu kasvavan ryppäissä. Tää oli kuitenkin eka 5-lehtinen, jonka oon koskaan nähny. Toivottavasti se ei ainakaan tiedä epäonnea ;)

   Poista
 2. Tohtoripromootio, wow ! 🙂

  Viisilehtinen apila tuottakoon onnea sinne ja tänne 😀

  Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, hyvät on fiilikset :) Viikonloppuja sinullekin Rita!

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!