perjantai 6. tammikuuta 2017

Älypuhelinhanskat


Tai kämmekkäät, miks näitä nyt voisi kutsua? Ajatus lähti kalastajanlapasista, joissa on sormenpäät avoinna ja nappikiinnitteinen läppä, jonka voi kääntää sormien päälle. Päätin kuitenkin lopulta jättää läpän kokonaan pois, kun ajattelin että se saattaisi olla lopulta vähän epäkäytännöllinen. Näistä tuli ihan omaan käteen sopivat, mutta taidan kuitenkin antaa ne ensi jouluna lahjaksi teinille, joka käyttää paljon älypuhelinta (joo, joo, seuraava joulu jo mielessä, vaikka just edellisestä vasta päästiin ;)). Lankana Novitan 7 veljestä.


6 kommenttia:

 1. Huippukivat. Käytännölliset, lämpimät ja vielä hyvännköisetkin !
  Minulla on mustat, jotka olen ostanut ajat sitten Stockalta,
  niissä on "tumppuosiotkin". Ne voi vetäistä sormien päälle kun
  ei tarvitse sormia. Muistaakseni niitä myytiin nimellä "kynsikkäät".

  VastaaPoista
 2. Noilla onnistuu älypuhelimen aukaseminen, eikä heti palele käsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin ajattelin. Eivät tietenkään paukkupakkasilla ole riittävän lämpimät, mutta sopivat kevään ja syksyn keleihin.

   Poista
 3. Hienot hanskat! Sopivat kyllä hyvin tähän älypuhelinaikakauteen. Pysyykö puhelin hyvin kädessä, ettei lähde liukumaan? Itse aina tiputtelen puhelinta ja nykyisenkin iPhoneni näyttö on ihan naarmuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Kyllä on pysynyt hyvin käsissä näillä. Omilla eka- ja tokaluokkalaisilla pojilla on vastaavat "Pokemon-hanskoina" pelatessaan Pokemon Go:ta, eikä ole juuri tippumisia tms. sattunut :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!