perjantai 28. lokakuuta 2016

Halloweenin teema-askarteluja

Oih ja voih, terveisiä Halloween-discosta, josta palauduttiin tunti takaperin! Siitä on vissiin aikaa, kun olen viimeksi jaksanut riekkua discossa perjantai-iltaisin. Vaikka tämä disco olikin päiväkoti-ikäisten, oli meno ja meininki aika hurjaa... Halloween on ollut tässä viime viikkoina pinnalla muutenkin, kovasti tuntuvat pojat olevan viehtyneitä kummitus- ja luurankoteemaan. Tässä vähän kuvia teemaan liittyvistä tämänvuotisista askarteluistamme:

4- ja 2-vuotiaan topsipuikkoluurangot!
Lepakot tehtiin mustaksi maalatuista skumppapullonkorkeista...
...jotka kiinnitettiin männynoksaan. Maljakossa punaista koristehiekkaa painona.
Tämän luurangon kaava löytyi täältä. Leikattiin ja liimattiin paksulle pahville, kiinnitettiin teipillä liukuovikaappiin.
Kummitusteema on näkynyt vahvasti myös piirustuksissa. Tässä 4-vuotiaan piirtämät isi- ja äitihaamut :)
Tulevana viikonloppuna mennään vielä ystäväperhettä moikkaamaan halloweenin merkeissä ja ensi viikonloppuna meillä on kotona jo perinteeksi muodostuneet pienet halloween-juhlat. Sitten saa mörköily riittää, ja minä aion luvan kanssa aloittaa joulun odotuksen <3 Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kekseliäitä ihania halloween-askarteluja !
  Isi- ja äitihaamu ovat kivat, samaten lepakot ja luurangot 💛
  Enpä ole ennen nähnyt lepakoita noin läheltä,
  sehän lentää kohti, hui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! Minun suosikkejani ovat nuo itse piirretyt haamut :) Meidän esikoisesta on yhtäkkiä tullut varsinainen taiteilija, kun aiemmin ei oikein mikään meinannut onnistua. Nyt piirtää tosi mielellään ja vaikka mitä :)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!