keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uudenvuodenaaton tunnelmia

Meillä vietetään uutta vuotta odotettuakin rauhallisemmissa merkeissä, koska pojat ovat kuumeessa (hmph...johan tässä nyt ehdittiinkin parisen viikkoa olla kaikki terveenä). Onneksi pikkupotilaat ovat aika reippaita eikä sairastelu juuri häiritse leikkejä. Neljän seinän sisällä kuitenkin ollaan, paitsi ehkä hetkeksi mennään ulos lähettämään muutama uudenvuoden raketti. Illalla keitetään kahvit ja maistellaan yön yli hyytynyttä kakkua :) 

Charlotte-tyyppinen vihreä kuula kakku on tehty kaupan unelmatortusta ja päärynänmakuisesta täytteestä, jonka värjäsin vihreäksi elintarvikevärillä (ohje teoksessa: Kinuskikissan helpot suosikit).

Helppo mutta näyttävä koristelu :) Vihreitä kuulia meni tosin ohjeessa mainitun 500g:n sijasta lähes kilo vaikka kulho oli vetoisuudeltaan ohjeen mukainen 2 l, eli melkoinen uudenvuoden pommi tästäkin tuli. No mutta eihän sillä niin väliä, mitä syö joulun ja uudenvuoden välissä vaan mitä uudenvuoden ja joulun välissä syö ;) Eli herkutellaan nyt vielä hyvällä omalla tunnolla!

Tigran ei vielä aavistakaan, että illalla paukkuu.

2 kommenttia:

Pienikin kommentti ilahduttaa!