perjantai 22. huhtikuuta 2022

Perussukat keväisellä twistillä

 
Niin se vaan pääsiäinenkin vilahti varkain ja kevätkin on koittanut tänne Turun seudulle sitten viime kirjoittelun. Työkiireet ovat verottaneet viime aikoina, samoin muu elämä ruudun täällä puolen. Pääsiäisen pyhinä käytiin piitkästä aikaa ravintolassa koko perhe, ja testattiin myös Turun Kakolanmäen funikulaari (se toimi!). Puikoilla on nyt mutkikkaampaa pitkävartista, mutta pienenä välityönä tuli tehtyä ihan tavalliset, ohuemmat perussukat esikoisen akuuttiin tarpeeseen, kun jalka kasvaa kohisten. Langaksi valikoitui Novitan Nalle kahdessa sävyssä, ja samalla sain käytettyä tuota omaan silmään hieman hankalasti yhdistettävää keltavoittoista sävylankaa. Kellanvihreät sävyt tuovat myös mieleen kevään, pääsiäisen ja ehkä vapunkin <3 Samoja herkullisia sävyjä löytyy myös tuosta Anne of Green Gables (Vihervaaran Anna) -kirjasta, joka on mulla nyt lukemisen alla. Tyttösenä ei tullut kyseistä sarjaa kahlattua, mutta kyllä se osuu näin varttuneempaankin ja rinnalla olen katsellut Netflixin Anne with an E -sarjaa. Leppoisaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Tosiaan,hyvin keväisen,pääsiäisen ja vapun oloiset sukat ja mallaavat myös kirjan kanteen!😍
  Oi,minusta tuo uusin Anna with an E-sarja oli hurmaava kun sen katsoin silloin telkkarista kun tuli.Niin visuaalisen kauniisti kuvattu ja upeat roolisuoritukset.Juuri sellaista kaikkineen,josta nautin suunnattomasti.
  Laittaisivatpa Areenaankin,niin katsoisin heti uudestaan.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin olen tykännyt sarjan visuaalisesta kauneudesta ja siitä, miten päähenkilö vastaa hyvin kirjan hahmoa. Erityisesti ensimmäisen tuotanktokauden jaksot olivat huippuja, en ole ehkä ihan kauheasti tykännyt kaikista myöhemmistä juonenkäänteistä, jotka poikkeavat kirjasta, mutta kelpo katseltavaa kuitenkin.

   Poista
 2. Vappusukat selvästi! Voi olla että vappuna tarvii villasukkia vielä täyttä häkää. Lunta on ainakin vielä ihan kivasti pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä, villasukat on itselläkin nyt jalassa ja vapuksi kylmää säätä tiedossa ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!