tiistai 8. joulukuuta 2020

Jouluisia kakkuja ja muita herkkuja

 
Mä olen aloittanut jouluteemaisen herkuttelun jo marraskuun puolella, jotta siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Keskimmäisen synttäreille tein kinuski-omena-juustokakkua ja puolukka-valkosuklaakakun, jotka toimisivat mainiosti myös jouluna. Yhtenä viikonloppuna kokeilin myös kinuski-piparkakku-juustokakkua, joka sekin oli makumaailmaltaan varsin jouluinen.




Sitten on tullut hankittua muutamia jouluisia kaupan herkkuja, joita en aiemmin ole maistanut. Piparkakkujätskiä, polkan makuista "suklaata" ja jouluisia tee-makuja. Kaikki oikein oman suun makuisia, polka-levyjä taidan sujauttaa joulupaketteihinkin. 



 
Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan vain kaupan hyllyiltä bongattua. Oletkos sinä kokeillut jotain jouluisia uutuuksia tänä vuonna tai mitkä ovat ikisuosikkejasi?

I've been baking some "christmassy" cakes already in November :) Love so much the taste of Christmas so had to begin early. I also saw some interesting new Christmas products and wanted to share these with you. What are your Christmas all time favourite sweets, or have you ran into some new ones?


16 kommenttia:

  1. Melkoisia herkkuja! Nämä ovat kauniita katsella ja voi sitä hetkeä kun maistellaan. Tuota pioarkakkujätskiä on meilläkin maistettu ja sai kyllä kaikilta hyvät arvostelut.

    VastaaPoista
  2. Oi mitä herkkuja! Ja mikä ihme tuo Polka-levy on, melkein haluaisin testata, näyttää jännältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen maistamaan :) Mulle tuli tosta Polkasta mieleen polkakarkin makuinen valkosuklaa, vaikka levy olikin väriltään punainen.

      Poista
  3. Voi herttinen miten paljon suussa sulavia herkkuja 💗 Kun vain ajatteleekin noita luettelemiasi makuvaihtoehtoja ja yhdistelmiä - glup ja slurp 😀

    VastaaPoista
  4. Ah mikä kakkuihanuus!
    Tein ekan kerran elmässä joulutorttutaikinaa ja kokeilin rahka-voi -taikinaa (tosin margariinilla). siitä tulikin kivan makuisia torttuja, keskelle laitoin omena-kaneli -täytettä. Tein myös pasteijoita samasta taikinasta ja tex -mex -täytteellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen joskus myös tehnyt itse torttutaikinaa, se on kyllä hyvää. Tänä vuonna on menty kiireessä kaupan valmistaikinoilla, ei ihan kelvottomia nekään :)

      Poista
  5. Vautsi,mitä kakkuja!😍
    Harmi,ettei tuo piparijätski ole laktoositonta,olisin varmasti kokeillut!Ehkä voisi kehittää oman laktoosittomasta vaniljajätskistä,hmm.Tuota punaista Polkaa on pakko kokeilla,kiitos vinkistä,en ole tuollaista tuotetta nähnytkään.Sain sisareltani Pukka tee-joulukalenterin,joka päivälle ihanaa erimakuista teetä.Omat herkkusuosikkini kautta lähivuosien ovat olleet Lidlin tummasuklaa/kirsikka-konvehdit ja Brunbergin karpalo/puolukka pusut,joita saa vain joulun aikaan,mitään uutuutta ei ole silmiini osunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laktoosittomuutta minäkin harmittelin, meilläkin on perheessä osa eila-tyyppejä :) Itse tehtynäkin varmaan onnistuisi vastaava, voisi olla parempaakin! Kivan kuuloinen teekalenteri, itselläkin on joskus ollt English Tea Shopin vastaava. Mulla suklaarasioiden kärkeen menee Pandan Juhlapöydän konvehdit, siinä tykkään melkein joka mausta ja on muutenkin aika klassikko :D

      Poista
  6. Voi mahtava mitä herkkuja🤍 Varsinkin nuo kakut🤍 Vähän on tullut mitään erikoisuuksia tai uutuuksia maistettua toistaiseksi, mutta vielä tässä ehtii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vielä ehtii maistella. Nääkin on vaan verkkokaupan kauppakassipalveluista bongattuja, kaupan hyllyllä varmaan on liäski vaikka mitä muita :P

      Poista
  7. Nami onpa herkullisen näköisiä kakkuja.
    En ole kokeillut noita herkkuja, vois ostaa ja maistella.

    VastaaPoista
  8. Upeita kakkuja ja kaupan herkut on minulle kaikki uusia. En ole jostain syystä edes huomannut tällaisia herkkuja olevankaan.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!