maanantai 20. huhtikuuta 2020

Jouluisissa tunnelmissaPitäkää höpsönä, mutta pääsiäisen pyhinä oli hetki aikaa käväistä vähän jouluisemmissakin tunnelmissa. Madam B.C. haastoi jokunen aika sitten askartelemaan joulukortteja, ja olihan tähän pakko tarttua. Matskuina käytin kaikkea kotoa jo löytyvää. Eipähän tartte sitten joulun alla panikoida korttien kanssa, koska kiireessä tekeminen ei ainakaan minusta ole mielekästä. Toivottavasti muistan ja löydän nämä tekemäni kortit sitten joulun alla :) Nyt menneenä viikonloppuna teki mieli pullaa, ja jouluteemasta innostuneena kokeilin tehdä ison tähtipullan, jota en joulun aikoihin ehtinyt ja olin monesti ajatellut turhan haasteelliseksi toteuttaa. Visuaalinen ilme syntyi helposti ja on minusta yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. Tämä olisi näyttävä läjäyttää (jouluiseen) kahvipöytään.Tällainen jouluretkahdus tähän väliin, ensi postauksessa taas jotain keväisempää ;)

20 kommenttia:

 1. :) Ihana! En pidä ollenkaan höpsönä.Itsellänikin kävi yksi päivä mielessä, että olisin alkanut leikata taas lehdistä jouluisia kuvia ensi vuoden kortteihin, kun oli tekemisen puutetta.
  Uskon, että kiittelet mielessäsi vuoden lopussa, että teit, kun joulutouhuja alkaa olla.:)
  Onpa todella kaunis pulla!<3

  VastaaPoista
 2. Minusta teit tosi fiksusti, kun värkkäsit joulukortit ajoissa! Olen itekn aatellu, mutta en oo saanu päästä vielä kiinni.
  Toi pulla on tosi hieno! Olen ihan surkea pullaleipuri ja tulen aina vähän kateelliseksi, kun näen toisten hienot pullaleipomukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan askartelemaan - ja leipomaan, tää pulla ei ollut vaikea, ulkonäkö hämää ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mä en sentään vielä oota joulua, mutta kiva oli tehdä tämmönen pikku joulutunnelmointi kuitenkin :)

   Poista
 4. Hauska haaste ja kauniita kortteja! Mikä jottei, tuleepa tehtyä ainakin. :)

  VastaaPoista
 5. Olet ajoissa liikkeellä! :) Kivoja kortteja askartelit ja pullakin näyttää herkulliselta.
  Mukavaa, aurinkoista kevätviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis pulla! Kortit myös. :)
  Säästyy joulun alla sitten aikaa johonkin muuhun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Juu näin on tarkoitus, silloin usein kiirettä riittää!

   Poista
 7. Kaivelin myös joulukorttitarpeita esiin samoin ajatuksin: nyt voisi löytyä aikaa, kun illat eivät ole niin täynnä lapsen harrastuksia, jos vaikka itsekin ehtisi harrastaa...
  Silti epäilen, että kiire tulee jälleen, viimeisenä mahdollisena iltana niitä kortteja taas rustataan...
  Niin kaunis pulla, että raaskiiko sitä syödäkään? Jos se kuivuu ihaillessa, saisiko siitä kranssin oveen? Sisäoveen, etteivät talitintit ja punatulkut sekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan askartelemaan:) Pulla ei ehtinyt kuivua ihaillessa, vaan katosi aika nopeasti parempiin suihin:D Olisi kyllä kaunis myös kranssina.

   Poista
 8. Joulukortit on hyvä tehdä ajoissa, ei tuu sitten kiirus.
  Mahtava pulla, hieno.

  VastaaPoista
 9. Juuri noin pitäisi tehdä! Joulukortit tehdä kevättalvella. Ja pääsiäiskortit jouluna. Tahtoo herkästi muutoin kiirus tulla. Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 10. Hah hah, briljantti idea ja tiedätkö että omia aikojani kekkasin saman. Otin eilen joulukorttivarastojani esiin. 🎄 Mielettömän hieno joululeipomus ❤️

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!