maanantai 17. joulukuuta 2018

Vielä muutamat lapaset pukinkonttiinHuh, miten kiirettä pitävät nämä viimeiset päivät ennen joulua... Viimeisteltäviä lahjoja vielä riittää, mutta jotain tulee välillä valmiiksikin, kuten nämä kahdet lasten lapaset. Molemmat olen neulonut seiskaveikasta Novitan peruslapasen ohjeen mukaan. Valkoisissa tytön Frozen-henkisissä lapasissa on koristeena kimallelangasta virkattu lumihiutale, jonka ohje on Prinsessajuttu-blogista täältä. Kisulapasten kisun virkkasin ihan omasta päästä, ensin 12 p magic loopiin, sitten jokaiseen 2 p (= 24p). Korvat *1 kjs, 1 ks, 1 puolip, 1 p + 1 pp + 2 kjs:n nirkko + 1 pp + 1 p samaan ks:aan, 1 puolip, 1 ks ja 1 ps* väliin 3 ps ja toinen korva samoin kuin ensimmäinen *-*. Silmät ja suu mustalla langalla päälle ommeltuja.
Joko sinä olet saanut lahjat hankittua / tehtyä?

10 kommenttia:

 1. Kivoja lapasia! :) Mulla on kerrankin harvinaisen hyvä tilanne lahjojen kanssa, tänään olen kaikki paketoinut. Enää muutaman purkin täytän karkeilla, ja siinäpä se. Huomenna menen harjoittelemaan porkkanalaatikon tekoa äiskän luokse, kun lupasin tehdä sen anoppilaan aatoksi ja vähän siivoilua on tiedossa vielä, mutta muuten on valmista. Tsemppiä sinne joulunalusviikkoon ja levollisia hetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sullapa on hommat hyvällä mallilla <3 Rentouttavaa joulunaikaa sinnekin!

   Poista
 2. Oi, miten suloiset!Pikku-Elsa varsinkin varmaan liihottelee onnellisena uusissa lapasissaan.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää menevät kyllä Elsan pikkuserkulle, mutta suunnitelmissa tehdä omallekin murulle vastaavat, kun tuota kimallelankaa vielä jäi!

   Poista
 3. Kivat koristelut lapasissa. Varmasti on mielissään tällaisesta lahjasta.

  VastaaPoista
 4. Oi, aivan superihanat nuo Frozen-tumput... Vaiheessa mennään täällä... Paljon valmista, mutta paljon keskeneräistä. Lahjoista on puolet paketoimatta ja niitä on piiloteltu ympäri taloa... todennäköisesti joulun jälkeen löytyy osa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin vielä kaikki kesken... Kuulostaa niin tutulta tuo lahjojen piilottelu. Mäkin olen hommannut asioita jo pitkin vuotta, ja osa on päässyt unohtumaan, aina jotakin löytyy jostakin kätköstä... Yötöiksi jäävä paketoiminen alkaa kyllä jo tuntua vähän rasittavalta...:/ Tsemppiä valmisteluihin!

   Poista
 5. Kauniit lapaset. Täällä alkaa olla hommat paketissa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!